Eu, Prințul Lalea, Doctorul Mușețel, trei zâne și un roi de fluturi…

16 Jun 2017 by

Stimați cititori, ascultători, admiratori, iubitori de povești,

Pe 17 iunie la Toronto are loc Primul Târg de Carte al Scriitorilor Români din Canada, pus la cale de organizatorii de evenimente culturale cunoscuți în comunitate sub denumirea de Tradicious.  

Despre ei am să vă spun eu mai multe săptămâna ce vine, acum aș vrea să mă concentrez asupra acestui eveniment anume, care mă pune pe același afiș cu Felicia Mihali, Viorel Ilișoi, Magdalena Manea, Costi Gurgu, Milena Munteanu. Pentru mine, să fiu în același loc cu ei, în același timp, e o onoare și o bucurie. 

Mai întâi, pentru că e o companie foarte selectă. Apoi, pentru că e, în sfârșit, un eveniment dedicat celor ce caută carte românească și se anunță o participare numeroasă. 

Nu în ultimul rând, pentru că sper să vină și copii iubitori de povești, pentru care am câteva surprize:

 

Așadar: 

Sâmbătă, 12.30, la Toronto, la Pierre Leon Gallery, pe Spadina Road la nr 24, în cadrul primei ediții a Târgului de carte al Scriitorilor Români din Canada vă propun următoarele:

De la 12.30 o joacă de-a poveștile, un atelier pentru copii. 

De la 13.25 lansarea cărții Prințul Lalea și Muzica Lumii, o carte despre vise care nu sunt nici prea mari, nici prea mici, ci numai bune.

Dacă se întâmplă să fiți în Toronto și aveți vreme să veniți, vă așteptăm, eu, Prințul Lalea, Doctorul Mușețel, trei zâne și un roi de fluturi… Vom avea de jucat, de colorat, de povestit și de ținut minte! 

RSVP, aici, cu un comentariu, dacă puteți veni, sau direct pe pagina evenimentului creat pe FB. 

Sper să ne vedem!

 

 

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. Ioana

    Ada, esti pur si simplu formidabila! Sunt alaturi de tine cu gandul si sper sa urmeze inca multe vesti ca asta.

Privacy Policy