Facem un gest si pentru Cosmin?

6 Feb 2011 by

Sper că nu v-am obosit cu umanitarele. Eva Maria, fetița despre care vă povesteam acum câteva zile, a avut parte de un miracol internautic. Cei ce s-au mobilizat pentru ea au reușit să miște suficient de mulți oameni încât acum să aibă șansa de a merge la tratament în străinătate.

Pe Cosmin nu-l cunosc personal, însă povestea lui a ajuns la mine prin intermediul Mariei. E prima oară când mă roagă să pun o astfel de poveste și la mine pe blog, de obicei sensul e invers. Merg pe mâna ei și vă rog, dacă puteți, să faceți un gest și pentru Cosmin. Poate să-i donați un ban sau măcar să-i preluați povestea.

Iată numărul la care puteți da 10 euro pentru Cosmin:

0900.900.080

Știu că e criză și că, poate, vă numărați banii din portofel și trageți de ei de la un salariu la altul. Și noi facem la fel. Dar numai gândul că, ferească Dumnezeu, într-o zi aș putea fi eu în situația de a întinde mâna pentru copilul meu, mă cutremură și mă face să găsesc un pic și pentru cei despre care aud. Măcar pentru ei. Câți or fi cei despre care nu auzim niciodată?

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Am preluat si eu povestea, o sa postez pe blog putin mai tarziu, deocamdata am trimis pe messenger si pe facebook, sper sa ajute macar putin.

Privacy Policy