Fan club

25 Jul 2012 by

Mai în glumă, mai în serios, mai degrabă în scopuri pragmatice decât în semn de alint, Don Pandele a creat o pagină nouă intitulată Fanclub. Eu zic de ceva vreme că autografe dau doar marţea, dar această afirmaţie e doar o cochetărie şi felul meu de a masca o vagă urmă de timiditate care se mai ascunde prin buzunarele personalităţii mele.

La ce e bun un Fan Club:

N-o să vă dăm insigne, pixuri şi şepci aşa cum se practică prin alte părţi. Nici afişe de lipit pe uşi, că de astea sunt pline revistele. Dar, dacă vă înscrieţi în fan club, veţi avea acces privilegiat la poveştile pe care le-am scris sau le voi mai scrie, veţi putea asculta poveşti, veţi afla primii de lansări şi evenimente, veţi avea prioritate la scrisorile de Moş Crăciun, veţi putea printa planşe de colorat cu personajele din poveştile mele şi veţi putea primi cărţi din cele pe care editurile mi le oferă ca drept de autor.

Înscrierile în Fan club sunt gratuite, dar, ca de obicei, încurajăm orice donaţie în puşculiţa site-ului, donaţii din care vom putea la un moment dat comanda mici materiale promoţionale, gen magneţi de frigider sau alte obiecte mici ce pot fi dăruite copiilor fără a-i pune în pericol.

Suntem o cooperativă serioasă, deci, dacă doriţi să vă înscrieţi în Fan Club, scrieţi-i doamnei Preşedinte, o cheamă Paula şi e toată o inimă mare. Ea îşi ia rolul de Preşedinte foarte în serios şi aşteaptă cererile de adeziune la adresa paula (la) injoaca (punct) ro . Primii şapte înscrişi vor avea un statut special.

Vă aşteptăm la Fan Club şi nu uitaţi, autografe dăm marţea.

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. E minunata ideea, m-am inscris, abia astept sa primesc parola, sa vad ce se face mai departe 🙂

Privacy Policy