Fill in the blanks

10 Feb 2013 by

Dragă…,

Ce mai faci? N-am mai vorbit demult. Cei mici? Cei cu coadă? Jumătatea? Dar ȚIE cum îți mai merge? Ce mai visezi? Ce te-a mai bucurat în ultima vreme? Dar de supărat, ce te-a mai supărat? Și ce ai învățat din asta?

Pe unde ai mai fost? Ce ai mai citit? Ai mai fost la teatru? La ce concerte ai mai ajuns? La muncă e totul bine? Și pe la noi când mai treci? De ceilalți mai știi ceva?

Mă bucur să mai știu de tine.

Te pup, rămâi bine.

Da, nu contează că au trecut cinci ani, important e că acum vorbim.

Ok, Duminică frumoasă.

Te pup. Pa! Poate ne vedem. Pupă-i pe ai tăi.

 

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. Tocmai ma gindeam la prietenii si cum supravietuiesc ele in epoca online. Unele mor inexplicabil, altele se nasc fortuit.
    Altele ramin undeva presate in ierbar, le mai adie cite un curent si par vii.
    Priviti aceste rate, si moarte par ca zboara:)

  2. E absoluti minunat cand prieteniile, chiar peste ani, raman aceleasi. Sau, au aceeasi doza de sinceritate si caldura, chiar daca timpul si schimbarile din viata fiecaruia determina o comunicare mai rara. Daca ajungem in pragul caraghiosului, sa ajungem sa ne interesam doar pentru o noua ‘barfa’, cat de urat suna, atunci e bine sa lasam distanta, praf si intrebari curioase fara raspuns. Asa am procedat eu, si, in ziua de azi primesc aceleasi intrebari la care nu dau raspunsuri concrete, ci doar vagi, iar acea prietena sau persoana, asteapta raspunsuri noi…sau socante.

Privacy Policy