Flori pentru Ada

22 Feb 2013 by

flori pentru adaMaria de la Fairy’s Corner nu mă cunoaște.

Dar asta nu înseamnă nimic.

Camelia de la Fairy’s Corner știe că trandafirul lavender e floarea mea preferată în ultima vreme. M-am îndrăgostit de el în noiembrie anul trecut.

În seara asta Laur a intrat pe ușă cu o cutie minunată, cu capac cu fundă.

Sub capac erau minunile astea, care în realitate sunt și mai frumoase decât în poză.

Ce dar minunat și ce plin de semnificații!

Nu e ziua mea azi, dar brusc m-am simțit ca și cum ar fi ziua mea.

Am avut casa plină de musafiri care au admirat florile mele, mi-au adus prăjituri și mi-au lăudat preparatele pentru cină. Abia ce au plecat și am simțit nevoia să vin să vă arăt cam câtă bucurie încape într-o cutie.

Nu doar trandafirii sunt superbi, ci și lalelele, n-am mai văzut așa frumuseți de ceva vreme. Și florile mici și cele verzi, cărnoase, habar nu am cum se numesc, dar sunt o minune.Ascunse între flori mai sunt mici detalii. O fundiță, câțiva fluturi minusculi. E o poveste întreagă, despre o seară ploioasă de februarie, gri și rece, care dintr-o dată se umple de lumină. O lumină cu puțin mov, cu un pic de decadență, cu un dram de naivitate și cu verde crud. Despre vin, ce să vă spun, e exact cel pe care îl cumpărăm când avem oaspeți.

Domnilor, luați aminte!

Doamnelor, așa arată o surpriză făcută de oameni cu har.

Mulțumesc, Maria. Mulțumesc, Camelia. Mulțumesc, zânelor și prințe, că mi le-ai adus până sus!

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. Zâna Bună Rău

    Wax flower și eucalipt, draga mea, așa se numesc floricelele și frunzele cărnoase.:-) Mulțumesc tare mult, niciodată n-aș putea să-mi descriu buchetele așa frumos cum ai făcut-o tu aici.

  2. Fetele astea chiar au ceva praf de zane, in ele 🙂

Privacy Policy