Fotografii din călătorii: Niagara

25 Sep 2011 by

Scotocind pe un hard extern mai vechi am găsit sute de fotografii din călătorii despre care n-am povestit. Așa că, încep azi și din când în când veți mai găsi pe aici și alte galerii cu poze prea frumoase ca să rămână nevăzute.

Prima destinație: Cascada Niagara

Prima senzație pe care o ai când ajungi la Niagara e copleșitoare. Tunetul apei, aburii ce se ridică deasupra căderii, curcubeele permanente, sentimentul că ești mic și poți dispărea oricând. Niagara este rece și înfricoșătoare, ca o pasăre mitologică splendidă, ce se folosește de fascinația pe care o emană pentru a-și atrage victimele.

Niagara nu e de văzut de unul singur. E nevoie de doi, pentru că trebuie să te țină cineva de mână. Nu-s suficiente gardurile de protecție și nici zidurile înalte de piatră cu care au încercuit-o. Aproape că te aștepți ca-n orice clipă să te-nhațe cu degete de apă. Nu vă lăsați înșelați de curcubee. Fac parte din recuzită. Cu ele vă anesteziază, ca să vă-nghită cu zâmbetul pe buze.

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

  1. Ce frumos!

  2. Andreea

    Foarte, foarte frumos! Care parte a cascadei?

  3. Ei, cand fusesi pe meleagurile mele? Unul din lucrurile pe care le ador in Toronto este ca pot sa ma duc la Niagara cum ma duceam la Sinaia cand stateam in Bucuresti, doar pentru un pranz duminica. Cascada e fermecatoare in toate anotimpurile, dar mie iarna mi se pare cea mai fascinanta. Atat de rau te pisca de fata vantul amestecat cu vapori de apa de zici ca Niagara nu vrea sa te lase sa te uiti la ea.
    Astept si alte amintiri din vacanta canadiana, sunt sigura ca exista multe 🙂

Privacy Policy