FYI: Modern Dad’s Challenges

23 Mar 2017 by

Pe 5 aprilie, începând cu ora 18.30, la Impact Hub București, va avea loc prima ediție a evenimentului Modern Dad’s Challenges. Evenimentul va fi moderat de bloggerul & tăticul Andrei Cismaru, iar tema acestei ediții este – “Rolul tatălui în perioada pre si post natală”.  Andrei va dezvolta acest subiect împreună cu speakerii invitați: Dr. Valeria Herdea, Medic primar de medicina generală, medicină de familie cu profil pediatrie; Oana Nicolau, Psihoterapeut de cuplu și familie și Sorin Nicolau, Life and Business Coach și un Invitat surpriză 

“Este nevoie să mai spargem puțin din prejudecăți, să lăsăm la o parte (noi, bărbații) acea masculinitate greșit percepută și să facem loc mai mult sensibilității, emoțiilor și normal, implicării directe în creșterea și educarea copiilor. Da, și noi, tăticii, soții, avem un rol important atât înainte, cât și după nașterea celui mic. Nu știu care perioadă este mai importantă, însă pot să spun că fără o relație de cuplu solidă, apariția unui nou membru în cadrul familiei, cu siguranță nu va oferi motivul care va întări și va aduce mai multă înțelegere între parteneri. Rolul de tată asumat este clar foarte important și datorită acestui lucru, viața de familie se va construi într-un mod armonios și durabil”, afirmă Sorin Nicolau, Life and Business Coach, Manager și co-fondator Clinica Oana Nicolau și speaker la eveniment.

Înscrierile se fac completând formularul de înregistrare de pe blogul Frunzăresc.eu. Vor fi surprize pentru participanți, dar și o tombolă cu premii atractive: un cărucior Revolution SE Bob Black, marca Britax Romer România, un scaun auto Eclipse Crown Blue, marca Britax Romer România, o cameră supraveghere Video D-Link DCS-855L, un pachet SAMASteratul Părinților și un Curs de Pericultură și Siguranța Bebelușului (cu diplomă de participare), produse Klorane Bebe și multe alte premii.

 

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este inițiat de Frunzăresc.eu și realizat și implementat cu agenția de publicitate Creative Energy Corner.

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy