Grup de suport: Anti Valentine’s Day

14 Feb 2010 by

Eu şi Păpădia ne-am hotărât ca din spirit naţionalist şi pentru prezervarea valorilor naţionale şi a tradiţiilor îngropate de comunişti şi dezgropate de Radio 3NET (îi ştiu, sunt băieţi buni) anul ăsta să sabotăm Valentine’s Day şi sărbătorim Dragobetele.

Fiindcă a picat duminică, nici la grădi nu s-a serbat Valentine”s Day.  Cum am un raft Întreg de ciocolată rămasă de la Crăciun şi de pluşuri chiar nu mai avem loc în casa asta mică, dar şi pentru că pe balcon avem iar porumbei, am trecut în tabăra cu Dragobetele.

Dar mă gândesc că v-aţi trezit de dimineaţă ca şi mine, şi la radio erau doar cântece de amor blegos, aţi deschis TV si pe toate canalele aţi văzut inimioare, v-a sunat prietena cea mai bună de la Paris să vă zică oh la la ce de trandafiri am primit şi poate simţiţi cumva că Dragobetele nostru nu face faţă Valentinului lor. Mâinile sus cine se simte nasol de Valentine’s Day!

Ştiţi ce? E normal! Nu mai ai unde să te întorci de carduri, trandafiri, ciocolată şi orice în formă de inimioare. Cheer up! E doar o zi, o să treacă.

Nu te-a sunat? Şi ce dacă!

N-a venit cu flori? E prima oară?

Vrei flori? Cumpără-ţi! Câte vrei tu. De câţi bani vrei tu. Sau ok, de cât poţi.

Vrei ciocolată? Serios? Ok. La Starbucks au cel mai îngrozitor tort de ciocolată pe care îl poţi mânca. Are 99% ciocolată. O felie d-aia şi n-o să mai vrei ciocolată până de ziua ta.

La pluşuri poţi să renunţi, nu fac decât să colecteze praf. Ok, dacă e musai împrumută unul de la cel mic.

Piesa de mai jos e pentru voi, cei şi cele ce nu aveţi pe nimeni care să vă trimită un sms de Valentine’s Day.

Sigur mai ştii pe cineva în situaţia asta. Ce-ar fi să-i trimiţi un sms? E plin pământul de bărbaţi şi femei singure. Hai să le punem un zâmbet pe buze.  Dar mai întâi daţi play!

http://www.youtube.com/watch?v=xMUgmU_Hsjc

LE: si un tweet care m-a făcut să râd: For those who are single on Valentine’s Day: Happy Independence Day!

Related Posts

Share This

20 Comments

 1. si eu am ales sa protestez impotriva acestei zile comerciale si am apelat la ajutorul lui achmed, aici se poate vedea despre ce e vb, http://www.blogulumace.com/2010/02/numele-meu-este-valentin/

 2. Qsar

  Si eu cu voi:
  Daaaaa, daaaa, daaa! Adica NU! Adica ANTI!

 3. Qsar

  Va urmaresc din umbra… E nepotrivit daca va spun taman astazi ca mi-e cam dor de voi? :))

  • E minunat! E 5% din Valentine’s Day Ritual!
   Ne ducem la Afi sa topaim la corabie. Veniti?

 4. Lilia

  Nici noi nu sarbatorim azi, dar… poza cu ingerasul mort, cu sageata in cap/gat/spate sau unde o fi, mi-a dat fiori. Nu sunt pentru Valentine’s Day, dar sunt ptr ingeras mic, frumos si zambaret, in orice zi a vietii.

 5. Genial! Happy Independence Day :))

 6. Corina

  daaaa…
  subscriu. o porcarie de inventie de sarbatoare. cel mai grotesc mi se pare ca s-a ajuns pina la a-i suna pe Valentini sau Valentine si a le ura “La multi ani!”. Adica e un fel de Sf. Ion, ce mai….

 7. I can’t read all the Romanian (or even most of the Romanian) but I understand the sentiment!!! One of my facebook friends posted yesterday: BAH HUMBUG!!! And that’s MY motto for the day, as well. BAH HUMBUG!!

  • Hi, Margaeli… Basically this is a post about how one can buy his or her own flowers and teddies and chocolates if there is nobody in the world that believes they are worth the trouble of an sms or THAT much attention.

 8. mai sunt locuri libere in clubul ANTI? vreau si eu 😀

 9. amuzant,citeam postarea asta iar la tv este o stire intitulata “protestul anarhistilor” -imagini cu vitrine distruse si multimi agitate,dar e vorba de o alta cauza decat cea descrisa de tine.ma alatur si eu grupului de suport,si pe mine ma isterizeaza toate sarbatorile de genul asta-ziua femeii,ziua indragostitilor,ziua carnatilor,etc.cui ii trebuie inimioare de plus?mie nu…….

 10. A.

  Hihi, eu trebuie sa nasc cat de curand. Vineri ma gandeam: prefer sa nasc pe 13, dar nu pe 14.
  Nu sunt singura, dar nici nu agreez aceasta sarbatoare, de pe vremea cand eram singura. Sotul mi-a adus flori cu o saptamana in urma, pana la urma, am si uitat ca ieri a fost 14. Dar a fost bine, a facut el pestele 🙂

 11. Am si uitat de ‘Ballantains dei’:-)) Noi am fost la Carnaval:D

  Qsar- tu po sa ne pupi orisicand:-) e foarte potrivit:-)

 12. ruxij

  amuzant post…misto de tot.lol.e cam tampenie ziua asta de valentine’s day. nu am sarbatorit-o niciodata, nici cand eram in doi asa ca si anula sta m-a lasat la fel de rece.pe 14 am fost in afi la ceva cumparaturi si am dat peste inimioare si multi adolescenti cu floricele si alte prostioare.Totusi mi s-a parut ok..pt varsta lor, erau cat de cat haiosi in bucuria asta a lor comerciala 😉

Privacy Policy