Guest Post: Pauza de publicitate

28 May 2010 by

Ana cu Kiri e prietena noastra. Asa ii zice Irina, Ana cu Kiri. Nu ne vedem foarte des, dar avem un fel de bond eu  cu ea, si Iri si cu Kiri. Acest bond se manifesta in sensul in care cand Kiri e in vizita, Iri o ignora dupa primele cinci minute si dupa ce Kiri pleaca, Iri tot intreaba cand mai vine Kiri. La modul obsesiv. Iar eu cu Ana, well… daca e cineva atent cu adevarat la ce scriu si cum, e Ana.

Textul asta trebuie citit de doua ori si probabil celor din strainezia care nu au acces la canalele romanesti de tv li se va parea ca nu are noima. Are.

Qu’est-ce que vous avez preparez pour aujourd’hui?

Păi, mi-a pregătit mama pacheţel cu un desert  felie de lapte, da’ mie mi-e milă şi puţin frică să-l mănânc, că mi s-a părut că-l aud vorbind în frigider. Mai bine mănânc ketchup, că am văzut că te duce direct în Rai, ca pe roşii, când le dădea nenea cu ciocanu’ în cap. Nu ca Tomiţă, la care i-am ars una cu sertaru-n cap, când mi-a scăpat salamul.

Sigur, întotdeauna mă spăl pe mâini înainte. N-am nevoie de apă şi săpun, le frec de pereţi şi gata.  Hai că închid şi geamurile un pic, să se mai aerisească. De fapt, oricum nu prea-mi venea să mă duc la baie, că sar tot felul de monştri din wc, vorbesc urât şi schelălăie.

I-adevărat, mama m-a  bătut la cap tot timpul să mă port curat, dar şi ea ar putea să fie mai atentă. Am observat că nu prea-i dă părului ei să bea lapte şi nici nu-l lasă să-şi aleagă  el şamponul. Mi-e teamă că nu mai ştie să facă diferenţa între extractul de perlă, floarea de tiare,  uleiul de argan, untul de karite şi fibra de caşmir. Şi e atât de simplu, ce naiba!  Ar trebui să se mai relaxeze, să mai facă şi ea o ieşeală, cred c-am să-i cumpăr o ciocolată care s-o transporte în Alpi, că e mai ieftină ca avionul. Cu ocazia asta poate mă şi iartă că săptămâna trecută era s-o omor pe sor-mea, că i-am turnat perlele lu’ mamaie  în ceai. Poate-mi aduce chiar şi o vacă mov, că la noi la ţară nu avem. Şi  chiar dacă nu,  tot sunt mai tare ca Doru de la 3, pentru că de fiecare dată puiu’ meu a zburat mai sus.

Ana

Related Posts

Share This

3 Comments

  1. oana

    foarte vesel articol

  2. ceska777

    Uite ca strainezia a inteles aproape 99% din “a propos”-uri :-)))))).

  3. ma bucur:P
    si banuiesc ca si a tras si 100% din concluzii, ca io sunt o tipa democratica, si n am vrut sa le bag.

Privacy Policy