Hainele croitorului, ciubotele cizmarului și pâinile brutarului

23 Dec 2014 by

Irina si mosulPoșta Română, drăguță ca în fiecare an, s-a pus de-a curmezișul unora dintre scrisorile de la Moș.

Așa se face că în anumite locuri, din două plicuri a ajuns doar unul și acela desfăcut și relipit cu scotch, nici nu vreau să știu dacă mai erau steluțele mele în interior.

Nu comentez nimic în plus, le-am spus de la început tuturor că sunt șanse mari să nu ajungă plicul și m-am oferit să le trimit varianta printabilă.

Dacă nu ați primit până în seara asta plicul prin poștă, mai avem o ultimă șansă să primiți (azi la mine)  aceeași variantă printabilă, deci, scrieți-mi un mail cu subiectul: ajutor.

Ieri Irina a primit și ea o scrisoare de la Moș. Livrată la ușă, de Fedex.  Desigur, citind ce a scris Moșul ăsta foarte inspirat, mi-au dat lacrimile. Am înțeles și eu cum e la voi când primiți scrisorile mele. WOW.

Mă bucur că sunt parte din așa un joc frumos. Îmi pare rău că nu toate scrisorile ajung. Și mulțumesc Moșului. Știe el. Răspunsul în privat.

Altfel? Cum stați cu pregătirile? Eu abia am scos ingredientele de cozonac să stea un pic, să ajungă la temperatura camerei.

Și am capul dâmburi. Irina cântă colinde de dimineața până seara, cu ecoul după ea.

Nu, nu-mi place, recunosc cinstit. Nici serbările nu îmi mai plac.

Nici sarmale nu fac.

Cam așa.

Pe curând, pa.

 

 

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Andreea Ungureanu

    Draga Ada,
    Sa iti iasa cozonacii! Poate te razgandesti in privinta sarmalelor. Sa aveti sarbatori cu bine!
    PS Eu iti multumesc din nou pentru scrisoare, a fost magic momentul in care Stefan a citit-o. Si sper ca Posta Romana sa nu te faca sa te razgandesti.

Privacy Policy