Here I go again on my own!

28 Feb 2012 by

Iată-le. Biroul meu. Scaunul meu. Computerul meu. Pozele mele. Junk paper de acum un an şi ceva. Felicitări neprimite. Filtrul meu de cafea, cumpărat acum 12 ani, când am fost angajată cu contract pe termen nelimitat. Picură cafeaua, strop cu strop, scoţând sunetele acelea inconfundabile, pe care le aud câteodată şi-n vis. Toate ale mele. Dar şi cărţi care nu-s ale mele. Un buchet de imortele în cana mea de cafea, care nu-i pentru mine. O jucărie care sigur nu e a mea. Un minidisc care nu e al meu. Parcă am murit puţin şi nu s-a îndurat nimeni să-mi strângă fardurile şi periuţa de dinţi din baie. 13 ani şi jumătate de reportaje şi interviuri şi emisiuni live şi delegaţii şi concursuri. Capitol semiîncheiat, încă bântui prin biroul nostru, mai am treburi nerezolvate pe aici.

Două chei noi. Alte două birouri. Alte computere. Alte parole. Alte lucruri de făcut. Alţi colegi. Noi şi totuşi vechi. Altă echipă, alt stil, alte unghiuri de abordare. La fel, dar nu chiar. Here I go again. Bună dimineaţa!

 

Related Posts

Share This

6 Comments

 1. LIV

  Zoe, ai trecut tu prin cate si mai cate…putintica rabdare!Saptamana viitoare vei fi ca pestele-n apa!

 2. dina litzica

  ‘neata sa-ti fie inima! sus mustata si la treaba!

 3. Mie o sa-mi lipsesti acolo unde erai si unde scriai!

 4. nina

  Din fericire tu ai locul tau…mie mi-au desfiintat pozitia de cand sunt in concediu de ingrijire si inca astept sa vad unde ma vor repartiza….asta poate fi pe orice pozitie in orice oras au ei filiale….

 5. bafta inca o data, o sa fie bine. 🙂

Privacy Policy