Hickory dickory dock

22 Jun 2013 by

welcomeAm gasit si wireless-ul. Aflati despre noi ca am zburat foarte bine cu Blue Air, ne-am cumparat napolitane, sandwhich, apa si alte chestii despre care nu vorbim in public, am jucat fazan (m-a batut de m-a uscat) si am facut si doua pagini din tema de vacanta. 

Stam la prietena mea Ruxandra, al carei baiat, Bogdan, este master in Wii si Kinect. Ghiciti, deci, cine a topait ieri pana la ora 12 (ora Romaniei) in culmea fericirii si cine a adormit precum pisicile, curbata pe bratul canapelei, si cine citeste de pe kindle-ul mamei ca altfel nu se mai poate si cine a mancat inghetata Hagen Daas la cina si cine e in culmea fericirii.

Da, buna dimineata, Londra e o Doamna prin reprezentantii ei. Regina nu e acasa. E putin ocupata, calul ei a castigat o cupa de aur la o cursa importanta si chestia asta nu s-a mai intamplat in ultimii 200 de ani. Oricum pleaca la Balmoral in curand. 

Alte povesti nu avem pentru moment, aici e foarte dimineata si ploua englezeste. Sa vedem cum ne invartim, poate vizitam Turnul Londrei pe dinauntru.

Tooodallooooo.

Related Posts

Share This

Privacy Policy