How’s your love life?

28 Oct 2013 by

Bună dimineaţa, doamnelor şi domnilor, sănătoşi, voinici? Toate-s bune? A fost frumos în week-end, v-aţi odihnit? 

Acum că am făcut introducerile, să trecem la chestiune, vorba lui nenea Iancu. 

Există idei preconcepute potrivit cărora oamenii căsătoriţi nu prea mai fac amor. Părinţi iubindu-se? Yuck… Vai! Aaaaa. 

Motive se găsesc. Că ne ştim de multă vreme, că am trecut prin toate senzaţiile posibile, că ne e lene sau suntem obosiţi sau … 

Sper că nu vi se aplică şi vouă, celor ce citiţi pe aici, sper că  sunteţi foarte îndrăgostiţi de partenerii voştri şi că nu vă sfiiţi să faceţi nopţi albe şi din alte motive decât colicii bebeluşului şi măselele toddlerului.

În caz că lucrurile nu mai sunt la fel de tumultoase ca pe vremuri, în tinereţile năvalnice, şi simţiţi că ar fi niscai probleme de altă natură decât cele enumerate de mine mai sus, s-ar putea să vă fiu de folos. Mai ales dacă sunteţi în perioada aia cruntă de după naştere când trăţi senzaţia unică de reînvirginare (wow ce cuvânt am inventat)!

Deeeeci. 

Mâna sus cine vrea să ştie bălmăjesc eu pe aci, în caz că există interes la acest capitol, voi extrapola. N-am să vă pun să vă dezbrăcaţi în public, nu vă faceţi probleme. N-am să vă cer nici mărturisiri în faţa clasei. Atât să ziceţi aici la comentarii: vreau să ştiu. 

Hai că am început bine săptămâna:)))

 

Related Posts

Tags

Share This

13 Comments

 1. Ramona

  da, VREAU sa stiu. Ma incadrez in cerintele specificate de tine.
  Multumesc mult!!!

  • Ramona

   adicatelea situatia de dupa nastere, ca sa fiu mai exacta!

 2. well, that might be interesting 😀

 3. Teo

  Rad si acum 🙂 asa da inceput de zi :))) te pup cu drag ..si
  VREAU SA STIU

 4. Eu pot spune ca am cam depasit perioada, avand copii “mari” 😀 Imi amintesc insa f bine dezastrul aproximativ, de pe directia asta, de acum 4-5 ani, mai ales ca am copiii nascuti la doi ani distanta. Si acum e cam pe apucate (3-4 ori pe luna) desi suntem, in continuare, foarte indragostiti unul de celalalt si nu ducem lipsa de gesturi de afectiune, dar actul in sine … mai greu cu timp/loc/dispozitie, iar cu nopti albe nu prea merge, realist vorbind 🙂
  Asa ca sunt ochi si urechi 🙂

 5. Miru

  Buna Ada. Te citesc de mult mult timp, dar nu comentez.Poate ar fi bine sa iti scriu mai des in comentarii cat de mult te apreciez si cat de mult imi place familia ta. Acum ca ti-ai chemat cititorii la apel, am venit si eu. Iti raspund simplu la intrebare: vreau sa stiu. Astept cu nerabdare sa vad ce o sa ne impartasesti.
  PS: te astept cu ateleriele de citit povesti la Sibiu. 🙂

  • Ada

   Miru, m-as bucura sa comentezi ori de cate ori ai ceva de spus, nu musai sa ma lauzi pe mine sau pe ai mei:) Comentariile sunt masura interesului pe care cei ce citesc pe aici il au sau nu fata de ceea ce scriu. E putin probabil sa ajung la Sibiu, logistica ma omoara. Dar multumesc, e frumos sa stii ca te asteapta cineva undeva.

 6. Cristina

  noi mai asteptam inca unul in ianuarie, deci cred ca m-ar interesa sa stiu 😀

Privacy Policy