Idei de cadouri pentru pacheţelele de serbare

29 Nov 2012 by

Sigur aţi fost la şedinţa ce pregăteşte serbarea de Crăciun.

Iată ce am sugerat eu mămicilor care vor cumpăra cadourile pentru copiii din clasa Irinei.

Adevarata istorie a lui Mos Craciun – 35 de lei

 

 

 

 

 

 

 

 

Poeziile copilariei: 25 de lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romanele grafice tocmai scoase pe piaţă de Editura Casa Radio, de fapt benzi desenate insotite de CD cu piesa de teatru cu mari actori în distribuţie. Costă intre 15 şi 17 lei fiecare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasărea albastră este superba, costă doar 15 lei. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seria “Noapte buna, copii” la 11 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apoi, în loc de păpuşi poate le luăm fetelor aşa ceva, costă 16 lei

 

 

 

 

 

 

 

sau labirinturi uimitoare: 10 lei

 

 

 

 

 

 

Bugetul nostru pentru cadoul copiilor e 50 de lei de fiecare. Dacă aveţi şi voi vreo idee de cadou mai interesant decât celebrele maşinuţă şi păpuşă, v-aş fi recunoscătoare dacă mi-aţi spune şi mie.

Tags

Share This

5 Comments

  1. Deea

    Puzzle (se găsesc pe la hipermarketuri relativ ieftine, cu tot soiul de teme, geografice, personaje din povesti etc.) Al meu băiat era obsedat de puzzle pe la vârsta respectivă. Sau, de ce nu, identificați un spectacol interesant pt copii si le luați la toți bilet, e mult mai fain să te duci în grup, cu toți colegii, undeva… Țin minte că în cls A III-a învățătoarea ne-a propus ca în loc de dulciuri si alte tâmpenii să o lăsăm să-i ducă pe toți la circ (era un spectacol mai deosebit, cu animale arctice, venit din Ungaria, si la noi în oras nu ajunge circul foarte des) , si copiii au fost mai mult decât super-încântați.

  2. Sa nu mai aud de pachetele pentru serbare!

  3. Liviana

    Eu am recomandat cartile tale, Anda si desi taticii au fost de acord, mamicile prezente au preferat sa aleaga o carte de activitati de la o editura ruseasca care vinde prin parcuri in sistem MLM (sistemul nu-mi inspira incredere si o jucarie pe care o vor alege din supermarket. No comment. 🙁

    • Liviana, multumesc, probabil una din mamici distribuie cartea cu pricina. E ok. Nici o suparare, oricum ale mele se vor epuiza curand:)

Privacy Policy