Ies în lume cu 121.ro

29 Jan 2013 by

Invitatie pentru parinti cu copii adolescenti sau pe cale sa devina

121Una dintre cele mai importante si delicate conversatii cu copilul lui pentru care un parinte nu e pregatit niciodata este aceea despre sex. De indata ce el merge la scoala, te pregatesti sufleteste pentru ziua in care va trebui sa demitizezi barza si cum vin pe lume copiii. Traim intr-o vreme in care informatia e la un click sau la o tasta de telefon distanta. Este important sa fii parte din aceasta conversatie cu propriul tau copil.

Ai un copil adolescent sau pe cale sa devina? Te invitam la o discutie deschisa despre cum si cand este necesar sa discutam cu copiii nostri despre sex.

Invitati:

Daniela Nane, actrita, mama, initiatoare de cursuri de dezvoltare personala prin arta pentru copii si adulti;

Ada Demirgian, blogger, jurnalista, mama, scriitoare;   (ce de calități am! 🙂 )

Florin Campeanu, jurnalist, blogger, tata, scriitor;

Valentina Simbotin, Country Manager Clinica Marie Stopes International;

Lia Vasilescu Brand Manager Love Plus si Patricia Mihaescu, Senior Operations Manager in PSI Romania.

 

Moderatoare: Daniela Fugaru Kammrath si Mirela Horumba, psiholog.

Gazda: prof. Violeta Dascalu, Directoare Scoala Gimnaziala Ferdinard I.

Parteneri: Editura Trei, Scoala Gimnaziala Ferdinand I, Radu Sandovici Fotografie Vertizontal, www.sfatulparintilor.ro .

Intalnirea este organizata numai pentru parinti. Daca ai prieteni care ar dori sa participe, te rog invita-i la intalnire.

Cand: joi 7 februarie 2013, ora 18:30.

Unde: Scoala Ferdinand, Bulevardul Gării Obor nr. 16, Bucureşti, sector 2 Tel./Fax : 021-252.53.70, Mijloace de transport: troleibuze 69, 85, autobuze: 143, 682.

Te rugam confirma prezenta pana pe 5 februarie 2013 pe site aici.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la office@121.ro sau la 0726.121.121.

Lecturi ajutătoare:

Mama, tu știi ce înseamnă “sexy”?

Let’s talk about sex, baby

 

3 Comments

 1. Mama, ce-as fi tentata, mai ales ca tocmai am avut “discutia” cu Eliza pentru care nu m-au pregatit nici cele saptejdemii de articole si carti citite, nici emisiunile educative privite, nici discutiile cu alti parinti, nimic nu m-a impiedicat sa ma prapadesc de ras si copilul sa se uite la mine ca la nebuni :-))) Numa’ ca nu e adolescenta, asa ca mai astept.

  • Vino, sigur vei afla lucruri noi care te vor soca.

   • :)))))))))))))
    Rad eu, dar nu e rasul meu 🙂 Posed una bucata dra vorbareata, de 5 ani, care m-a intrebat insistent “da, dar nu inteleg exact-exact, cum am ajuns acolo(in burta)” (diverse amanunte le mai stia, dar la fineturi ne-am impotmolit si noi 🙂 ).
    Ma duc sa-i povestesc si Laurei, cum am transpitat noi, intr-o dupa-amiaza, raspunzandu-i la intrebari, ca pe aici parca am mai povestit.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ce le spunem copiilor despre concepţie « Idei pentru mamici si copii - [...] Iar dacă vreţi să aveţi un punct de plecare pentru aceste discuţii delicate şi sunteţi din Bucureşti, puteţi veni…
Privacy Policy