În linie dreaptă

25 Nov 2009 by

Mai sunt doar câteva zile. Târgul deja a început. Mâine mă întâlnesc cu TIM să facem probele pentru webcast. Tot mâine ar trebui să ajung şi la Târg să vă spun exact pe unde trebuie să o luaţi. Alina e mulţumită, a zis că se vând bine cărticelele, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

imagine casaCe-am mai rezolvat între timp… Am antamat zâna de la Zurli, prilej cu care am vizitat şi Casa Zurli pentru petreceri de copii. Un loc minunat, gândit de un scenograf, pe care merită să-l vedeţi şi veţi avea ocazia să îl vedeţi, pentru că prima întâlnire a Mafiei Mămicilor în 2010 acolo va avea loc.

Am găsit printre prietenii prietenilor un cameraman dispus să vină să filmeze. Apoi am aflat că şi Tim a găsit unul, deci vom avea două filmări, un webcast live şi două întregistrări profi după.

Am fost la shopping cu Ale şi Crinuţa, prilej cu care m-am întors acasă cu o bezea uriaşă (credeţi-mă, aşa ceva n-aţi mai văzut) şi patru litri de suc mai mult decât natural de la Orhei-Vit. Domnul care ne-a îndopat cu mostre de suc a fost cel mai bun agent de vânzări pe care l-am cunoscut anul ăsta.

Brigada specială a Fashion Police a Mafiei mămicilor s-a asigurat că ţinuta mea pentru lansare e adecvată unei astfel de ocazii. E fun să mergi cu fetele la shopping. În special la shopping de pantofi. Ne-a plăcut la Afi Mall, dar am tras concluzia că magazinele sunt foarte mici. Cam jumătate din cât te-ai aştepta la cât teren au înghesuit sub acel acoperiş. Ne-am pozat cu Piţimobilul, dar poza nu v-o arăt.

Am primit cadou un stilou superb pentru autografe. Din păcate, paginile cărţii sunt lucioase şi, ca să nu se întindă cerneala, voi folosi şase pixuri colorate, cu mină cu sclipici,  o minune de pixuri pe care le-am ascuns bine să nu le vadă mam’zel înainte de vreme.

Mai am de rezolvat cu ciocolata… Dar mai e puţin. Am intrat în linie dreaptă.

Mâine lansăm oficial la apă Mafia Mămicilor şi Ziarul Copiilor, la Open Coffee, o prezentare profi făcută de Crinuţa pentru cele mai luminate minţi din IT-ul românesc. Prezentăm după Manafu, ţineţi-ne pumnii. Vom fi noi, două gospodine cumsecade în arena leilor. Dar avem cookies. Va fi bine. Nu?

Related Posts

Tags

Share This

21 Comments

 1. ceska777

  Va tinem pumnii!

 2. simon

  cu siguranta,va fi ok!si eu tin pumnii!

 3. Administratia va ureaza bafta multa ! Va las acu’, undeva picura apa, un bec s-a ars…

 4. Mult mult succes Ada si Crinuta!

 5. Bafta multa. In primul rand pt lansarea Mafiei si in al doilea rand pentru carte. Dar ne vedem si Duminica, oricum:P

  In afara de asta, stateam azi si ma gandem cu Diana [baloandesapun.com], ca noi daca la 17/19 ani citim atatea despre copii, cand o sa avem bebelusi o sa avem o arhiva intreaga de informatii:))
  Ah, abia astept sa intru si eu in M. Mamicilor:P Dar mai am ceva..

 6. Alé

  De ce nu vrei domle sa arati poza? suntem maxi frumoase si eclipsam cu brio pitimobilu’ Pup cu drag si de abia astept sa te vad duminica. Vrei pieptane din ala de care am eu? Adica, daca iti iau, il porti?

 7. Doamne ajută! De emoții mi-e că mănânc toate cookies-urile în taxi!

 8. Hai c-o sa fie super bine, ascundeti emotiile dupa usa!! Si la Mafie, si la lansarea cartii.
  Ada, daca ai o secunda, vezi ca-ti mai trimit o data id-ul meu de mess, ca iarasi am ramas in aer fara al tau, poate reusesc si eu sa prind webcastul, pliiiizzz!!! 🙂
  Si te mai rog ceva (I know, I know … am pretentii si eu taman acum), Maria o sa ia o carte si pt mine, poate reusesti sa-mi lasi si mie ceva glitter pt caprite pe ea!
  Va pupacesc, te pupacesc si transmit imbarbatari strasnice de bafta de la antipozi. Sunt presarate cu soare, caldute, numai bune!! 🙂

 9. Bafta multa!

 10. ceska777

  Am mai comandat ieri a treia carte online si imi pare rau ca nu vom avea autograf.
  Dar cine stie, poate, odata, candva venim totusi la semnat?

 11. adelamaria

  Bafta multa si succes cu prezentarea! Desi sunt convinsa ca totul va fi mai mult decat OK. N-are cum altfel!
  Abia astept sa te vad semnand pe carti duminica :))
  Te imbratisez!

 12. aaa ce ma bucur ca ti-ai luat pantofi pana la urma!!! abia astept sa te vad la lansare. bafta la open coffee. hai mafia!

 13. Sus mafia!!!

 14. Nici n-avea cum sa fie altfel.
  Asteptam detalii!

 15. bravo Ada, bine ca a fost bine! Tinem pumnii ptr lansare!

 16. Bravo pt azi!

  Cum sa facem pt webcast duminica, in caz ca totusi nu reusesc sa ajung?

  Mi-a placut si mie la Afi, chiar mi-am gasit niste chestii, poate ne intalnim la urmatoarea runda de cumparaturi 🙂 ! Sau la o cafea !!!

 17. mai vreau si eu doo, pe langa cele trei cerute anterior, se mai poate?

  abia astept sa te vad, minunato, impreuna cu toata Mafia 🙂 sau, ma rog, doar capetele ei 🙂

  sa zici ce stand, pe unde, cum…

Privacy Policy