Inglesina Zippy – un cărucior pentru mame singure (acasă)

19 May 2011 by

Domnișoara Irina a deținut un impresionant număr de 6 cărucioare. Diverse modele, diverse prețuri, de la cel mai scump pentru buzunarul mămichii la vremea aia, până la umbreluțele de 100 de lei de la Carrefour. Toate s-au rupt, cu excepția primului, care a poposit în garajul unor prieteni, după doar 3 săptămâni de la achiziționare, pe motiv că nu încăpea în lift.

Lia a căpătat căruciorul Norei. Inglesina zippy, cu scoică de mașină, landou și scaun normal și – ce e mai important, un cadru pe care se potrivesc toate cele enumerate înainte. Bun cărucior, vă zic cu mâna pe inimă. Nu știu dacă încape în lift, pentru că n-am lift.   Singurul neajuns pe care îl văd e că landoul e foarte greu. Scoica e o alternativă excelentă pentru landou, deși eu mai pun un scutecel sub spatele Liei, ca să stea comod. Dar se desface cu o mână și se strânge la fel. În trei secunde. E minunat pentru zilele în care nu vreau să o port pe Lia, pentru că mai sunt și zile d-astea. Am găsit un filmuleț demonstrativ.

Love it! Îl recomandăm tuturor mamelor singure. Și când zic singure, nu mă refer musai la cele necăsătorite, ci la cele care trebuie să scoată singure copilul în parc și nu au pe nimeni care să le ducă jos căruciorul, până în fața blocului.

Related Posts

Tags

Share This

10 Comments

 1. 6 carucioare? Oau! Ana n-a avut decat doua: primul mare, incomod si care incapea in lift. Al doilea mare, comod si care incapea in lift. Deh, am lift mare si spondiloza de la carat carucioare mari cand liftul nu mergea.

 2. Cris

  am avut noi Inglesina Zippy si incape in lift, chiar cu landou, cu copil il el.
  este super, super bun. e ideal pentru cine sta in bloc cu lift. iar pe strada, merge uns.

 3. Sunt de acord cu tine, I love Inglesina Zippy, il folosim si acum, la aproape 2 ani de Degetzica. Si este adevarat ce spune Cris: incape in lift cu landou, copil in landou si geanta atasata le manere. Totul este ca la parter sa ai o rampa pe care sa-l cobori pana in fata blocului. Altfel, da, e greu, eu nu am reusit niciodata sa car landoul ala cu copil in el. Fara copil il mai miscam de colo colo prin casa, dar cu copil nici vorba.

 4. Lala

  Si eu tot pe asta l-am avut 🙂
  A mers copilul zilnic in el 3 ani si inca arata ca nou.
  Incape in lift, eu n-am rampa la scara dar m-am obisnuit sa il urc roata cu roata.
  Landoul era greut dar eu l-am folosit numai atasat si pus pe roti nu se simtea greutatea.
  Ce mi-a placut la landou a fost ca al meu pusti fiind nascut dupa Craciun, la 5 zile am inceput sa iesim afara si era ferit in landou, nu il ningea, nu il viscolea 🙂

 5. nina

  Eu am un chicco-landou, scoica, etc…caruciorul se pliaza ca o umbrela…supercomod si cool in acelasi timp. Insa caruciorul sta in portbagaj…daca ar fi sa urcam pana la 4 unde stam (si n-avem lift) cred ca am scoate limba de un cot, indiferent cat de usor e caruciorul….si sa nu uit..”seful” caruciorului e barbatul meu :)) el il plimba pe pitic zilnic…de e soare, de-i furtuna 🙂

 6. Witchieee!

  Imi dai voie sa folosesc articolul asta? Te rooog! Imi dai voie?

 7. Multumesc!!!

 8. PC

  De unde ati reusit sa achizitionati acest model de carucior? Magazin online? multumesc.

Privacy Policy