Internet Shopping, jocuri și concursuri, mombusiness and so on

12 Jun 2012 by

Am citit la Cookie despre Livada cu Prepelițe și mi-a plăcut. Dacă vă trebuie carne și ouă de prepeliță și vreți să sprijiniți o afacere de familie, poate comandați la dânșii, aici.  Eu n-am comandat de la dânșii, am luat de la supermarket când mi-au trebuit, acum știu cui să mă adresez, merci Cookie !

Stofe faine la Fabrix!

Coacăze negre la Coșul de legume (livrează miercurea și vinerea) și parcă am văzut că și fasolea verde fideluță e în vremea ei.

Concurs cu cărți de la editura Cartea Copiilor pe blogul lui ZU – mai sunt două zile, hurry up, people!

Un concurs minunat la Sling.ro  – un sling un wrap si 3 perechi de jambiere, cu condiții simple de participare:

” Aveti de facut 3 lucruri:
* sa fiti fani ai paginii poarta-ma! [like]
* sa aratati poza concursului prietenilor vostri si nu numai [share public pe wall-ul vostru]
* sa comentati la aceasta poza, spunandu-ne ca ati facut primii doi pasi. [da, asta e ca sa ne ajutati pe noi sa tinem mai usor evidenta intrarilor]
Va puteti inscrie urmand pasii de mai sus pana vineri, 24 iunie, ora 24.00. Pe 25 vom extrage un castigator cu ajutorul random.org.”

Social Media for Parents pe 29 iunie – invitații puteți cere pe site și de asemenea ați putea propune un speaker *hint, hint*

Și mai am eu și alte minuni în tolbă, dar parcă nu aș goli-o pe toată azi, deci mai treceți și mâine.

 

Related Posts

Tags

Share This

8 Comments

 1. ceska777

  Si despre ce ai povesti la evenimentul cu pricina?

 2. despre cui ii foloseste un blog de parenting de ex?

 3. ceska777

  You can better, more, higher!

 4. Liviana

  Multumesc Anda, pentru aceste recomandari. Deja am plasat o comanda de oua de prepelita. Varul meu are o crescatorie si de fiecare data cand ajung la el plec cu o punga, din pacate e departe de mine si deci il vizitez rar. M-am bucurat ca prin tine am gasit o sursa buna si cu livrare la domiciliu, copiii iubesc mult ousoarele acestea prajite ochi!
  Si stofele arata dragut, seamana cu cele de la ikea.
  Despre cosul cu legume mai citisem, insa preturile par cam mari (5 morcovi – 4 lei??). Fasolica fideluta la mine e in faza de floare, daca iti mentii interesul, te anunt cand e buna de cules si-ti trimit free!
  Pupici si asteptam si alte recomandari!
  Mai asteptam si

  • A, ce ma bucur! Bravo! Da, da, ma inscriu la orice legume de curte sarumana! A propos de 4 morcovi cinci lei, cum iti suna o salata, patru morcovi, un pastarnac si un dovlece 15 lei? Atat am dat eu la magazinul din colt…

 5. Liviana

  Eu fac piata la Rahova o data pe saptamana in special pentru fructe si legume si sunt foarte multumita de preturi si calitate.
  Legatura de morcovi noi este 1,5 lei, salata 1 leu bucata, dovleceii ceva mai scumpi. Daca te duci in p-ta Amzei de ex, acolo preturile sunt multiplicate de vreo 5 ori (deh, zona super-centrala). Probabil ca magazinul tau se aprovizioneaza dintr-o piata ieftina dar ai avantajul ca e lang acasa.

 6. mamade andrei

  ada obeur, obeur obeur ….

Privacy Policy