Întrecere de zâmbete

7 Oct 2011 by

“Asociaţia Telefonul Copilului şi Romtelecom aniversează zece ani de parteneriat în operarea liniei gratuite destinate protecţiei drepturilor copiilor în România. Bilanţul este impresionant: numărul 116 111, oferit gratuit de Romtelecom, a înregistrat aproape 1,7 milioane de apeluri. Dintre cazurile înregistrate de Asociaţia Telefonul Copilului şi predate către autorităţi, peste 30.000 au fost soluţionate în favoarea copiilor.

Dacă vreți să aflați ce spun copiii când sună la telefonul special deschis pentru ei, citiți aici

Pentru a marca momentul aniversar, Asociația Telefonul Copilului și Romtelecom lansează o invitaţie către toţi copiii, să li se alăture pentru realizarea unei fotografii record cu cele mai multe zâmbete de copii fericiţi: în data de 11 octombrie 2011, începând cu ora 12:00, la Arenele Romane. Instantaneele,  simbolizând de fapt bucuria care ar trebui să fie starea normală a copiilor, vor fi surprinse de „ochiul” a doi fotojurnalişti.  Înainte de fotografiere, copiii participanţi se vor bucura de un spectacol de pantomimă cu trupa Passepartout, urmat de  iluzionism şi dans.

Mai multe detalii găsiți aici.

Acesta este un comunicat de presă. Dar acesta este și un blog, nu un ziar, de aceea e necinstit să postez un comunicat de presă și atât.Vă ofer un link spre interviul făcut cu Cătălina Florea în urmă cu un an și ceva, pe vremea când încă lucram. Senzația mea e că nu s-au schimbat foarte multe.

 

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy