Invitație la TIRIBAM TIRIBUM

18 Feb 2013 by

Sâmbătă, 23 februarie 2013, de la ora 11:00, la CinemaPRO, Gaşca Zurli cheamă toţi copiii şi părinţii  cu chef de joacă la spectacolul « TIRIBAM TIRIBUM », primul şi singurul show pentru copii din România.
TIRIBAM TIRIBUM schimbă tot ceea ce se intâmplă până acum în entertainment-ul pentru copii: muzica originală, costumele fascinante, actorii experimentaţi şi conceptul unic al show-ului determină toţi spectatorii să intre în joc.
Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari sunt invitaţi să cânte, să danseze, să se ridice în picioare, să strige, să ţină pumnii, să numere.
Zâna Bună are nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrăjitoarea super aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, încearcă să fure distracția copiilor! Are oare vreo șansă? Când copiii se aliază cu Gașca Zurli şi scot arsenalul de cântece, jocuri, magie şi bună dispoziţie, Tura-Vura descoperă că binele învinge, iar vrăjile nu au nici un efect.

Povestea este susţinută de cântecele favorite ale copiilor – Are mama o fetiţă, Dacă vesel se trăieşte, Numărătoarea, dar şi de cântece noi originale, ritmate, cu text frumos şi uşor de reţinut .
Spectacolul este simplu şi usor de înţeles de cei mici, coregrafiile sunt uşor de imitat iar mesajul este întotdeauna cu un subtext şi pentru parinti.
Unul din marile atuuri ale spectacolului este transformarea personajelor negative în personaje haioase, simpatice, neîndemânatice. Copiii au nevoie de personaje negative uşor de învins cu mintea, uşor de corectat cu sufletul. În conceptele Zurli,  personajele negative sunt aiurite, zăpăcite, sparge- oale, încurcă-borcane. Intenţiile lor rele sunt doar de suprafaţă. Privirea lor e prietenoasă, vocea poate sa fie caldă şi acţiunile ei pot cel mult să aducă zîmbetul pe buzele copiilor.
Anul trecut, spectacolul TIRIBAM TIRIBUM a fost vizionat de peste 100.000 de copii din toată ţara şi implicat în campania „Ai în plus o carte, dă-o mai departe” şi în Festivalul „PROISTORIAFEST”
Biletele s-au pus în vânzare la casieria CinemaPRO (telefon 031.824.13.60) şi on-line pe vreaubilet.ro, telefon 0724. 016.269; 0725.873.282
Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy