Iv cel Naiv la Eul meu de Radio

26 Feb 2013 by

poza cu ivInaugurăm azi o serie de podcast-uri pe care le voi posta din când în când pe aici, cu binecuvântarea şefilor mei, atunci când e vorba de persoane pe care le-am intervievat pentru radio. Le veţi găsi cu eticheta Radio Eu. Nu mă angajez la o anume regularitate, dar când vor fi, vor fi.

Interviu Iv cel naiv  <- click aici.

Şi povestea lui pe scurt, aşa cum am scris-o pentru Radio.

Enjoy, boys and girls, iubitori de poezie, ingineri în ale vorbei, voi cei ce primiţi zi de zi cuvintele lui Iv, venite cu submarinul.

Related Posts

Share This

8 Comments

 1. Ce voce frumoasa ai la radio, e prima oara cand te aud. Iti stiu si povestile, dar acolo glasul e mai lucrat, aici e… altfel 🙂 Pacat ca n-am radio, as asculta mai des RRI. Si imi plac mult poeziile lui Iv cel Naiv, sa stii, e printre putinii poetii moderni care imi ating sufletul intr-un mod special.

  • nu-ti trebuie radio ca sa asculti rri. de fapt, e suficient sa ai net. Merci de compliment.

 2. Nu pot sa ascult radio pe net la munca, e nu stiu ce proxy care nu le da voie sa functioneze, iar acasa mai ascult pe la bucatarie (adica ascultam inainte sa se strice radioul). Dar un nou radio e pe lista, asa ca o sa revin la obiceiurile mele bune, nimic nu-i mai frumos cand framanti aluatul de paine si in bucatarie e cald si din radio se aude o voce placuta…

  • well ca sa ma asculti pe mine la un aparat clasic de radio, ar trebui sa te muti in Canada sau in Israel sau undeva in Europa Civilizata.

 3. Aska

  Sunt de acord cu Laura de mai sus, ai o voce minunata. Interesanta povestea lui Iv cel Naiv, frumoasa si constructiva prietenia dintre cei doi. Bravo, felicitari, mult noroc si spor la munca in continuare baietilor.

 4. ooook, cum fac sa ma opresc din citit articolele scrise de tine? 🙂
  Am trimis sotului articolul despre Modulab, astept reactii 🙂
  Interviul nu-mi porneste, si tare as fi vrut sa te ascult 🙁

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vouă vă place poezia? | Idei pentru mamici si copii - [...] Iv îl mai citeam uneori pe site-ul lui. Apoi am citit la Ada despre el, apoi o colegă mi-a…
 2. Povești de trezit copiii | In joaca - […] din întâmplările luminoase din viața mea de la radio și puteți asculta interviul meu cu el aici… Regret că…
Privacy Policy