Jocurile Dianei şi primul vernisaj cu lucrările Irinei

6 Feb 2010 by

Astăzi Irina a reînceput atelierul de artă dramatică pentru copii cu Diana Nazarcu, la Fundaţia Calea Victoriei. De această dată, se ţin într-o sală de dans uriaşă, în care copiii noştri nu par deloc pierduţi. Azi s-au jucat de-a omizile: câte 3-4 sub un voal erau o omidă care trebuia să se mişte. Apoi, câte doi la capătul unui fir foarte lung, fiecare trebuia să continue povestea celui de dinainte, înfăşurând firul într-un mic ghem. La sfârşit:  sub aceleaşi voaluri, cu nişte luminiţe în plus, copiii au făcut regulile unui joc necunoscut până atunci. Jocul lor, între jocurile Dianei.

Diana e minunată. Nu-i rataţi următorul curs, veţi avea apoi ocazia să vă vedeţi copilul povestind întâmplări nemaiauzite. Pentru că Diana îi stârneşte să gândească, să inventeze, să-şi imagineze, le dă voie să facă regulile jocului. Şi asta e ceva rar, mai ales în viaţa unor copii de 4-5 ani.

Well done, Diana!

Sâmbătă, ora 12, la Verde Cafe sunt expuse lucrările realizate de copii la cursul de pictură “Jocul de-a culoarea” susţinut în toamna trecută de Maria Irina Petreanu Irina mea a fost cea mai mică din grupă. Abia aştept să văd ce a făcut. Vom pune şi poze.

Pentru copiii cu înclinaţii artistice, cursurile şi atelierele organizate de Fundaţia Calea Victoriei sunt un pretext minunat de a înflori şi de a-şi explora talentul. Şi costurile sunt ok în comparaţie cu ce mai există pe piaţă. Mi-amintesc că la sfârşitul primului modul al cursului Dianei ne-am trezit întrebându-ne când au trecut 10 săptămâni? Deja? S-a terminat? Vaaai… Dar reîncepe? Ooooo!

Pentru mamele de băieţi năzdrăvani şi fetiţe mai puţin balerine: Nu-l rataţi pe Mirel Bănică atunci când va reîncepe cursurile cu zmei, balauri şi călătorii fantastice. E fabulos!

Week-end plăcut tuturor!

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Ioana

    Fetele de la Fundatie sunt intr-adevar foarte bune in domeniul lor. Eu sunt deja la al 5-lea curs si ma inscriu ca nebuna.. Cand o sa creasca si baietelul meu vreau sa il duc la mai multe ateliere de creativitate.

    Ioana

Privacy Policy