Jucării şi Concursuri

15 Mar 2012 by

Nu ştiu dacă aţi observat că pe acest blog nu prea există nici give-away-uri, nici concursuri, mai avem din când în când cupoane de reduceri pe la diverşi parteneri şi asta se întâmplă nu pentru că-s zgârcită şi păstrez pentru mine tot ce capăt în calitate de blogger, ci pentru că de obicei nu prea capăt chestii de dat şi când vedeţi că scriu despre vreuna sau alta, apăi să ştiţi că aceea e cumpărată cam în 95% din cazuri.

Să revenim. Am câteva veşti.

Un site care comercializează jucării ar vrea să facă un concurs pe acest blog şi eu nu ştiu ce să-i răspund. Vreţi concurs cu premii în jucării? Sau să facem o tombolă de iepuraş? Mie, sincer mi-e cam teamă de concursuri, mereu reuşesc să supăr pe cineva, dar dacă facem un disclaimer cum că n-aveţi voie să vă supăraţi pe mine mai mult de cinci minute, poate mă bag la organizare.

Alt concurs e Roblogfest care anul acesta a inaugurat secţia de blog de parenting, unde cu onor ne-am înscris şi noi. Când va fi să fie, am să fac ce n-am făcut prea des şi anume am să vă spun să mergeţi să faceţi click. Nu ştiu exact ce se câştigă, presupun că un cod de banner pe care va scrie câştigător ROBLOGFEST. Dar eu iau în serios gestul lor de a ne lua în serios, pe noi cei ce nu scriem despre fotbal şi cancanuri. De-aia am să vă rog să trataţi şi voi cu seriozitate chestia, ca să se vadă că totuşi blogurile “de mame” sunt pe bune, au audienţă, pot genera trenduri şi trebuie băgate în seamă. Nu de alta, dar să ştiţi că e muncă serioasă, nu e doar ars gratia artis pe aci.

Punctul trei:

Organizându-mi nunta am dat peste o ilustratoare extraordinară, Maria Popescu pe numele ei, care a desenat deja povestea cu prinţul Lalea. (Ce treabă au basmele cu nunta, în alt episod). Desenele sunt atât de frumoase că mi-au umplut sufletul de bucurie când le-am văzut. Nu-s ca acelea din Firicel, nu-s nici ca acelea din Călătoria prin Curcubeu. Sunt delicate, exact cum trebuie să fie pentru povestea despre muzica lumii. V-ar interesa să descărcaţi această poveste contra unei sume modice donată în puşculiţa blogului? Iată şi un preview:

Cam aşa. Şi nu, azi nu a nins, doar vi s-a părut.

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

 1. Punctul 3: da 🙂

 2. Delia

  Ada draga,

  Poza cu fluturi e o minune minunata. Pur si simplu o ador.

 3. ceska777

  1. Eu as vota pentru Tombola de iepuras.
  2. Vom da click in mod cert. Eu o sa profit in viitor de sentimentele fiecarei mame blogerite pentru publicitatea intr-un caz umanitar……..Sorry dar nu am alte mijloace.
  3. Ilustratiile sunt foarte frumoase. Pana acum nu am reusit sa ma mobilizez prea mult si sa ii traduc gazei cartile in romana pe care le am. Dar am vrea sa stim, in principiu, despre muzica lumii.

 4. oana

  vreau tombola si ca sa nu ma superi, sa ies eu castigatoare:)…si da te votez… si ma bucur ca faci cum faci si iti ies in cale oameni talentati…

 5. dina litzica

  punctu’3 da! da’ cum o chiama pe talentata?

Privacy Policy