Jurnal de grădiniță 2. Azi nu mai plâng

18 Sep 2015 by

bandaid– Azi nu mai plâng, O să-ți spun “bye”.

Atât. Și n-a mai plâns. Când am luat-o, avea un plasture pe genunchi (“Today I had a booboo. It’s ok, Mom, o să treacă”), îi curgea nasul și la jumătate de oră după ce am ajuns acasă avea 37.4 Până seara, avea 38.1.

Desigur, mâine, dintre toate zilele, am întâlnirea mea cu Raaj, de la 9.30…

Nu, nu, Murphy nu doarme. Niciodată.

Noroc că am cu cine să o las. Mulțumesc, Iuliana.

 

Related Posts

Share This

7 Comments

 1. Maria

  Bravo, Lia! Esti o fetita curajoasa, care si-a castigat pe drept week-end-ul prelungit. Insanatosire rapida, si ai grija sa nu imparti frateste virusii cu Irina 🙂

 2. liana

  Ai medic de familie, pediatru, ceva?Pt ca un cabinet medical in gradinita (unde sa existe asistente si medic) cred ca nu va exista nici peste 500 de ani in canada…In Romania copiii tre sa aiba la intrarea in colectivitate aviz epidemiologic cu toate vaccinurile trecute acolo plus o adeverinta de vreo 5 pagini de la dr de familie, cu toate investigatiile posibile( e mult mai complicat decat in anul trecut, s-au schimbat niste chestii).Acolo se cere ceva medical la intrarea in gradi?

  • Ada

   Sigur ca avem medic de familie. Nu, cabinet medical in scoala nu au, intr-adevar. Si aici exista carnet de vaccinari si o schema obligatorie, mai ales ca sunt copii din toate colturile lumii. Dar virusi sunt peste tot, nu m-am mirat deloc ca s-a intamplat asa. La fel am patit cu Irina in Romania, unde mergea la gradi cu tot cu aviz epidemiologic. Pana a inceput scoala am fost abonati la amigdalita pultacee…

 3. Cristina

  Ce ma bucur ca ai început sa scrii din nou, mai des! Imi place sa te citesc, parca imi dai curaj ca totul va fi bine 🙂 sper din tot sufletul sa fie bine si la voi, Lia sa se îndrăgostească de grași, Irina sa descopere mereu lucruri noi, tu sa îți găsești un job bun si sa scrii in continuare 🙂 O toamna frumoasa!

  • Cristina

   Sa se îndrăgostească de gradinita am vrut sa scriu, fir-ar sa fie de autocorect :)))

  • Ada

   Multumesc, Cristina. Sigur ca trebuie sa ramanem optimisti.

Privacy Policy