Kidsopia

15 Jun 2014 by

Fetele noastre au primit anul ăsta o tabletă. Nu sunt foarte veselă, încerc să le las să se joace cu măsură și deocamdată e liniște și pace.

Ieri am descoperit, la recomandarea uneia dintre mamele din grupul meu, Kidsopia. Sunt jocuri în limba română, gândite pe categorii de vârstă, cu o grafică foarte simpatică. Vocile celor ce explică regulile sunt plăcute și calde, în mai puține cuvinte, dacă aveți copii peste 3 ani și îi lăsați să se joace pe tabletă, găsiți aici o listă de jocuri blânde.

Liei îi place mult jocul cu bucătarul și cel cu oițele și numerele. Cu Transformările regelui maimuță m-am distrat și eu ieri.

Mă rog, ce voiam să vă zic e că există și jocuri drăguțe în limba română, și pentru iPad dar și pentru Android și cele mai multe de la Kidsopia sunt gratis.

De aceea și această recomandare e gratis, ca să n-avem vorbe.

La capitolul jocuri străine, Lego Duplo există și pentru tabletă. Haaaaa.

Duminică plăcutăăăăă!

 

LE: Dacă sunteți clienți Orange, voila, 3 jocuri deblocate full pe gratis. Aici instrucțiunile. 

Related Posts

Share This

1 Comment

  1. Ne-am jucat si noi jocurile Kidsopia (si acum se mai joaca David, dar mai rar), sunt minunate. Incercati-le pe acestea: Potrivirea generalilor, Curtea animalelor, Povesti pentru copii, Transformarile Regelui Maimuta, Puzzle cu ratusca, Bobocii si cifrele. Majoritatea merg bine pentru varstele 2,5 – 5 ani.

Privacy Policy