La ce visează oamenii de zăpadă?

11 Apr 2016 by

coverCinci centimetri de zăpadă, ceață și ploaie… Dar a fost o iarnă blândă, nu prea a nins, nici friguri de-alea de-ți îngheață ochii n-am avut decât vreo cinci zile și cam pe sâmbătă așa se anunță 16 grade. Putem aștepta.

Anul ăsta am construit un singur om de zăpadă. Nu e un om obișnuit, e unul care s-ar putea să reziste temperaturilor mai bine decât cei făcuți în alte ierni. E un om de zăpadă făcut din cuvintele mele și culorile Andei Ansheen, pe care am așteptat-o cu răbdare, până a avut vreme să îl deseneze. E un om de zăpadă care are ca prieten un înger cu care reușește să lege o prietenie pe viață. E un om de zăpadă care primește cel mai frumos cadou de Crăciun dintre toate: prieteni mulți și un fel de nemurire. Sper să-l duc cu mine la un festival internațional de literatură, la Ottawa. De-aia, trebuie să-l tipăresc acum într-o mini-mini ediție bilingvă, să fie gata la timp să cucerească America de Nord. Da, știu, vine Paștele și eu tipăresc o carte care va fi perfectă de Crăciun. Dar așa se aliniază planetele câteodată. Cu puțin noroc, săptămâna viitoare cam prin timpul ăsta o să-l strâng în brațe.

Și pentru că Anda a reușit să picteze o mică bijuterie, și pentru că nu-mi mai încap în piele de bucurie, azi vreau să vă arăt câteva pagini din cartea care va intra zilele astea în tipar. E ziua mea și acesta este cadoul meu pentru voi.

Doamnelor și domnilor, fetițe și băieți, vi-l prezint pe Omul de Zăpadă. N-o să vă spun azi la ce visează… asta poate de Crăciun o să aflați.

La ce viseaza oamenii de zapada (maximizati fereastra browser-ului si apasati butonul Fit…)

LE: pentru că pe grupul Ada’s Story Time deja am entuziaști care vor cartea imediat ce apare, aici https://www.facebook.com/groups/851079191684503/permalink/853652461427176/ puteți găsi linkul de precomandă .

 

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

 1. Adela

  La multi ani!

 2. mihaela

  Felicitări pentru carte !!! Îti urez să-ți meargă așa de bine încât să ajungi să trăiești din vânzare de carte si de idei creative ! La mulți ani cu sănătate !

  • Ada

   Mai greu, dar pana acolo macar la cap raman intreaga.

Privacy Policy