La revedere, Smiley! Mulţumim, Cosmina.

3 Oct 2008 by

Astăzi ne-am luat la revedere de la Smiley. Smiley este grădiniţa la care Irina a mers un an şi mai bine.
Anul trecut, la începutul grădiniţei, Irina arăta aşa:

Acum, aceeaşi Măriuţă cu altă coroniţă…

De luni începem o nouă aventură, cu mai mulţi copii, într-o clădire mai mare şi cu o educatoare care s-a prezentat drept “Doamna A.”. Eu am emoţii. Ea protestează, dar i-am explicat că asta-i piesa. Lucrurile au un început şi un sfârşit.
Pentru că umbla vorba printre pitici că toţi copiii care nu mai vin la grădiniţă au murit, mai mult ca sigur şi pentru că zilele trecute, în maşină, Irina m-a întrebat aşa într-o doară, dacă şi ea o să moară de luni încolo, am simţit nevoia sa ne despărţim de prieteni printr-o mică petrecere.

Nu e nevoie de prea multe ca să faci o petrecere la grădiniţă. Nişte coifuri, nişte trompeţele de hârtie, un set de creioane special pentru desenat pe faţă, multe baloane şi mai ales, cel mai important, un tort.
Nu am spus adio, pentru că ne vom mai petrece niscai vacanţe de primăvară-vară la Smiley, cu siguranţă.
E momentul să-i mulţumesc Cosminei Neagu, directoarea grădiniţei pentru răbdare. Pentru că a răbdat toanele de mamă nebună, care se bagă peste tot (în bucătărie, în sala de mese) care răsare de niciunde, când te aştepţi mai puţin, care vine numai aşa, să mai pupe o dată plodul şi se bagă în seamă cu toată lumea, de la şofer la bucătăreasă.
Să-i mulţumesc Carolinei, care a dezvăţat-o pe Irina de pampers când încă nu împlinise trei ani (mare victorie, kudos, Caro!)şi-a învăţat-o cam 80% din ce ştie domnişoara azi.
Şi domnului Nicu, care-şi împarte covrigii calzi cu ţâncii din maşină şi m-a învăţat scurtăturile din Militari spre centru.
O statuie în mod special i-aş ridica doamnei Doina, care aproape un an a gătit separat pentru Mam’zel.
N-am prea stat de vorbă cu Corina, profesoara de dans, dar şi pe ea o iubeste Irina foarte tare.
Nu plecăm de la Smiley că suntem supăraţi. Plecăm că aşa au picat zarurile.
Dacă aveţi nevoie de o grădiniţă bună, mergeţi la Smiley. E mititică dar oamenii sunt buni. Şi pe Carolina o iubesc toţi.

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. mamica de Sebastian

  Doamne ajuta sa fie bine la noua gradinita..daca nu sigur va puteti intoarce la smiley

 2. Andreea Badran

  Ada, noua gradinita la care va merge Irina e cumva Pink Lemon de pe Comanita?

 3. Ada Demirgian

  Andreea, nu, nu e la Pink Lemon, e la o gradinita de stat. (dau amanunte pe e-mail daca vrei)

 4. Andreea Badran

  @ nu Ada, e ok, merci. Mi se paruse, din poze, ca e Pink Lemon. Apoi am realizat (dupa ce am citit articolul mai atent) ca poza e facuta de fapt la vechea gradinita …

Privacy Policy