Lecția de prim ajutor

23 Nov 2011 by

O fetiță mică și dragă era să se înece cu o bomboană. Mama a auzit-o sufocându-se, tatăl i-a scos bomboana din gât, fetița e bine, mama ei se întreabă unde găsește un curs de prim ajutor. Eu am fost invitată azi la un astfel de curs organizat de Mai Mult Verde. Și pentru că o cunosc pe fetița cu pricina și mi-am dat seama că eu m-aș scurge pe jos într-o astfel de situație, am să mă duc la curs. Pe urmă vă povestesc și vouă. Stay tuned.

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

 1. Eu m-am inscris aici… http://www.salvez.ro/primajutor.html . Au si tutoriale.

  Astept sa fiu contactata momentan. In Bucuresti cred ca sunt mai frecvente cursurile…

 2. Si eu am facut un curs de prim ajutor, chiar foarte pe larg. Insa cred ca m-as prelinge pe jos oricum,sau poate m-as bloca, nu mi-as aminti ce-am invatat… In fiecare zi traiesc cu groaza asta.

 3. malina

  Ada, multumesc! e mai mult decat scurs pe jos, e starea de soc. nu stiu daca ajung azi, dar am gasit undeva cursuri de prim ajutor si ma inscriu. te pupa mariuca. si noi.

 4. eu cum pot primi invitatie?

 5. Olivia

  Nu se scurge nimeni pe jos fetelor, eu care lesin cu destul de multa usurinta cind am vazut un copil care isi infipsese barbia intr-un ciob de geam si care era plin de singe primul lucru ce l-am facut a fost sa organizez plecarea la spital in 3 minute si sa pun un prosop umed sa opresc singerarea … Cind e sa fii pus in fata faptului implinit instinctul de supravietuire (cred) si ideea ca trebuie sa salvezi pe cineva e mult mai puternica decit orice. La fel am extras de par acelasi copil care “alunecase intr-un piscina de 2 m adincime” sub privirile mele… tot eu care nu stiu sa innot. So … rugati-va doar sa nu fiti puse in situatia data, daca sunteti puse sa aveti reflexe… dar nici nu ocoliti cursurile de prim ajutor.

 6. Pentru lectii video va invit pe noul proiect protv lectiadeprimajutor.ro

Privacy Policy