Lecţie deschisă

23 Mar 2010 by

“Dragi parinti,

  V-a fost dor de primavara?

Grupa mare are o surpriza …”

Asa o invitaţie graţioasă nu puteam refuza. Deci, să se noteze că azi, 23 martie, la orele 9.30 fix, Grupa Mare (deci şi Irina) susţine o lecţie deschisă. N-am mai fost la o lecţie deschisă cu Irina de când avea trei ani abia împliniţi şi m-a pufnit plânsul când mi-a întins o lalea roşie la sfârşitul “orei”. Făcuseră o salată de primăvară şi lalelele abia scăpaseră nemărunţite.

Ce-am reuşit să aflu, spionând pe ici-colo…

Irina va fi o lalea galbenă pentru că ei îi plac lalelele galbene. Şi Iuli se va duce să cumpere lalele galbene, da, da, chiar aşa. Şi Cri tot lalea galbenă va fi. Şi a învăţat un dans nou şi vor fi costumaţi în costume făcute de ei cu mânuţele lor.

Ce pot să vă mai spun e că de Crăciun copiii de la grupa mare au făcut o turtă dulce delicioasă, de am mai cerut o porţie.

Da. Deci, diseară avem ce povesti. A! Şi să nu uit, mergem la cinema, să vedem Prinţesa şi Broscoiul, ne-au invitat Hot City şi Forum Film.

Recunosc cu această ocazie şi că am ratat o avanpremieră la circ, deşi oamenii m-au căutat. Să-mi fie ruşine, chiar aşa.

Altfel, au zis că până joi e posibil să mai plouă, nu vă lăsaţi impresionaţi, trece.

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

 1. ceska777

  Ce zi pentru voi astazi! Succes Irinei la lectia deschisa.
  Si sunteti curajoase sa mergeti prin ploaie la film….

 2. Aimee

  Super! e asa de fain cand reusim sa participam si noi parintii activitale copiilor in scoala.
  Noi avem aici saptamanal “ora de povesti”. In fiecare zi a saptamanii vin cate 3-4 parinti si asista la ultima jumate de ora de scoala cu copii in care se citesc povesti. Ziua mea de povesti e joia. La inceput au fost doar invatatoarea sau asistentele care citeau, acum din ce in ce mai des se aseaza pe bancuta si citeste povestea cate un pitic, ajutat de invatatoare sau de o asistenta. Parintii stau pe scaunele, si asculta si ei povesti de tot felul. Iar la sfarsit, piticii isi aleg cate o carte din sutele de carti de povesti asezate frumos pe rafturi pe care o iau acasa si o citesc impreuna cu parintii.

Privacy Policy