Let the wars begin

23 Jul 2013 by

Cu ajutor la care nici nu visam, am reuşit aseară să fac un pas înainte în eliberarea teritoriilor ocupate din dormitorul conjugal. Am mutat biblioteca şi şifonierul Irinei de pe un perete pe altul, am făcut loc pentru pătuţul Liei lângă peretele ce nu dă spre exterior. Am aruncat tone de chestii mici de plastic ce pot fi înghiţite. Cărţile Liei şi-au făcut loc în biblioteca Irinei. Azi urmează partea a doua a procesului. Selecţia de haine mici din sertarele lor şi migrarea hainelor Liei în sertarele din comoda Irinei. Nu e uşor, vă zic. Sunt conştientă că începe o nouă eră: era războaielor între surori. Parcă aud:

– Maaaami! Lia mi-a luat …. (fill in the blanks)

– Maaaami! Iiii Bate! A bătut! (asta deja s-a întâmplat ieri, când încercam să mă uit la un breaking news ce mă ardea, profesional vorbind)

Şi de-aia nici nu prea am timp să povestesc mare lucru, în special şi pentru că pe frontul de Vest se întâmplă chestii de-a dreptul obscene. Torturi cu cafea, rulade cu fructe de pădure, şi alte delicii despre care mi-e de-a dreptul jenă să mai povestesc. 

Să fiţi cuminţi!

Related Posts

Share This

Privacy Policy