Lia la trei luni

4 Jul 2011 by

Lia împlinește în seara asta trei luni de când e cu noi. Zâmbește mult, doarme mult, mănâncă bine, se joacă în legea ei cu aproape orice (ok, se joacă e mult spus, pipăie, dă cu lăbuța și se uită cu atenție la aproape orice). Când e trează nu stă locului o clipă, dă din mânuțe și din picioruțe. N-am mari revelații de povestit, s-a integrat în familie aproape pe nesimțite. N-am senzația aceea că nu știu cum am trăit înainte fără ea, pur și simplu s-a strecurat între noi fără zgomot, fără să aibă pretenții bebelușești prea mari. Nu mă seacă de energie, nu mă chinuie, nu mă exasperează, nu-mi creează panici nemăsurabile, e bună și blândă și atât.

O iau câteodată în brațe și-o legăn și-i cânt:

“Hush, little baby, don’t say a word
Mama’s gonna buy you a mockin’bird

If that mockin’bird don’t sing
Mama’s gonna buy you a diamond ring…”

Dar tot cântecul ei îi place cel mai tare, pentru că pe ăla i-l cânt de când era în burtică: “Lioară, lioară, flori de primăvară…”

Lioara. E ea. Pur și simplu. Ca un pui de rândunică.

 

LE: Și-ncepem sarabanda cu graficul de greutate… Ca și Sora cea Mare, se prezintă cu minus la cântar. Minus vreo 200 de grame, ca să fie în grafic.

Related Posts

Tags

Share This

18 Comments

 1. Ama

  La multe lunite Lia! 🙂
  Ne apropiem si noi pas-pas de 3 luni (pe 11) :)) abia astept sa am si eu fata mare :)))

  Si eu ii cant Hush little baby…dar ea prefera London bridge. Cand incep sa ii cant melodia asta incepe sa rada cu chiote :)))

  • A noastra inca nu chiuie dar ne asteptam in curand si noi. Sa va traiasca minunea, am vazut poze si e superba:)

 2. ceska777

  La multe mii de luni! Cum se explica: tu esti calma si e si Lia calma, sau Lia cea calma iti insufla calmul?

 3. Sa cresteti mari si sanatoase!

 4. E o frumoasa!
  Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!

 5. La multe multe lunisoare si apoi anisori traiti in liniste si duiosie.
  E pentru prima data cand las semn, desi te citesc demult, cu incantare.

 6. Andreea

  La mai multe luni Lia si sa iti tii obiceiurile ! Pup frumusetea mica :*

 7. La multe luni! M-au calmat si pe mine cantecelele astea citindu-le acum!

 8. oana

  Ce repede a trecut timpul… Bravo lia, acum esti si tu bebelus bebelus! N-o sa-mi mai fie frica sa te tin in brate, sa cresti, in continuare, sanatoasa si frumoasa ca acus acus ne jucam cu fundul in nisip…

 9. ana

  🙂 vezi ca daca i canti de acuma asa, trebe sa pui niste bani deoparte:)

 10. La multe lunite, Lia, iar tie, doamna, mult spirit din asta vioi din care tare mi-ar prinde bine si mie.

  Iar greutatea: las-o in pace, nu te stresa, 200 de grame sunt nimic. Si iti voi spune ce spun tuturor prietenelor mele, atunci cand se vaieta de greutatea bebelusilor: vrei sa-ti spun cat a luat Degetzica in greutate in luna a doua? Chiar vrei? Si cat de stresata eram, sa ma imbolnavesc si mai multe nu?

 11. La cat mai multe luni calme, linistite si hlizite!

 12. Draga mea, cu o mare, mare bunavointa din partea mea, vreo 400 -450 de grame. Bineinteles ca stii cat spune la carte ca trebuie sa ia bebelusii in luna a doua. Ce am facut? Pai mai nimic: nu am trecut-o pe formula cum m-au sfatuit toti prietenii care mi-au reprosat ca las copilul sa moara de foame pentru ca am eu un fix cu alaptarea, am pus-o la san mai des, chiar daca nu cerea ea (Degetzica nu a plans niciodata de foame, asa este si acum) si nu am mai cantarit-o. Si am renuntat la ceas.

 13. Cat de tare e mesajul cand am apasat click dreapta pe poza:)) Vreau si eu pozuca asta, te rog!!:) La multe luni scumpei mele finutze!

Privacy Policy