Lia la un an şi cinci luni

4 Sep 2012 by

Merge ca un roboţel, tipa tipa tipa prin casă, mai mereu cu câte o geantă de-a mea încurcată printre picioare.

E fascinată de telefoane şi ştie să deschidă iphone-ul, chiar dacă e închis de-a binelea. E expertă în căutări pe Wikipedia. Dacă vreodată primiţi de la mine un sms ciudat, ori poate vreun mail care nu se leagă cu nimic, să ştiţi că l-a trimis Lia.

Stă cu noi la masă. Se supără grozav dacă nu-i punem şi ei farfurie şi furculiţă. Mănâncă singură. Desigur, mâncarea ajunge şi pe jos şi prin păr şi pe ochi şi în nas, dar ceva, ceva ajunge şi în gură. A o privi când mănâncă e un spectacol întreg.

Spune cuvinte puţine, dar putem înţelege cam tot ce vrea. Are un întreg vocabular de exclamații și onomatopee. Nici vorbă de propoziţii legate, nici nu mă grăbesc, am deja o morişcă stricată în casă.

E tacticoasă, curioasă, încăpăţânată, fotogenică, lipsită complet de frică şi inhibiţii. Se joacă frumos pe covor, minute în şir, câteodată. Îi plac, evident, desenele animate, pufuleţii şi apa minerală.

Jocul ei preferat este “bau”.

Toate animalele sunt ham.

Mângâie frumos și pupă cu țoc.

O cam trosnește pe Irina.

Plăcerea ei maximă este să sară pe cezarienele mele.

Îl iubește pe taică-său.

A dormit cu Irina în pat.

A început să alerge.

I-au rămas primele săndăluțe mici.

O interesează tot ce e cu butoane și scoate sunete.

E cuminte. Când nu ne pleznește.

Lia, frumoasa și buna noastră.

 

 

 

Lia, în acțiune

Related Posts

Share This

4 Comments

 1. Nora

  E adorabila, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita :-)!

 2. Diana

  Doamne, cat e de scumpa si dragalasa ! Imi place cum ,,intoarce” 🙂 Sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati din plin de ea! 😡

  Diana, mamica de Vladut

 3. Diana

  Am pus semnul de ,,iubire” de pe mess, dar a iesit altceva, mii de scuze! Nu stiu semnificatiile de pe blog. O sa incerc cu cel de Fb, sper c-o nimeresc! Pupici!<3

Privacy Policy