Lia râde, cântă și dansează

11 May 2012 by

Lia a primit o cărticică din aceea cu trei butoane pe care apesi și muzica se aude, tare și cu forță. Până nu demult, se speria foarte tare de jucăriile cântătoare. Dar cărticica asta pare s-o fascineze. Nu numai că se bucură de melodii, dar lălăie o dată cu ele și dă să și danseze. Ce e cel mai frumos e râsul ei. Apeși pe buton și Lia râde.

Îmi place cărticica asta până și mie. E cartonată, paginile sunt suficient de groase să poată fi molfăite, a trântit-o cât colo de câteva ori și încă funcționează. Îi găsesc un singur defect. N-are buton de oprit/pornit și nici de volum. Și e drept, cântă cam tare. Dar dacă o bucură pe Lia, veselă sunt și eu.

O mai bucură, în ordinea aceasta:

Telecomenzile, telefoanele, ceasurile, orice e evident interzis, cheile și șervețelele.
Toate pot fi gustate, clocite, aruncate cât colo, trântite și recuperate cu lacrimi cât bobul de rouă.

Flori mi-a spus că se bucură când se apropie de ea alți copii și că face pași ținută de o singură mânuță, până își dă seama că e ceva altfel și se ghemuiește ușurel.

Sunt zile în care o văd foarte puțin și zile în care stă doar lipită de mine. Sunt momente în care mi-e dor de ea la cinci minute după ce am dus-o la culcare. Uneori, seara, eu și Laur ne uităm la pozele cu fetele noastre și ni se face dor de amândouă. Dar acum că avem buton pe care apăsăm ca să râdă Lia, parcă e puțin mai vesel.

LIV, mulțumim.

 

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Bijuterii

    Sunt copii si copii. Unora le plac sunetele puternice, altora nu. Baietelului meu nu-i plac 🙁 si are vreo cateva jucarii adorabile. Poate o sa treaca de etapa asta si o sa se bucure de aceste jucarii, caci unele sunt foarte educative.

  2. LIV

    Are și Mara una identică, doar că a ei este ronțăită de un băiețel (că știi, a stat cuminte în cărucior și a molfăit cărticica, de credea mama lui că doarme!)
    Vestea bună este că, după un an (sâc!) nu mai cântă așa de tare!!!
    Poate-i schimbi bateriile cu unele mai potolite, știu și eu!

Privacy Policy