Lia zâmbeşte

10 Dec 2010 by

Vreau să mă desprind puţin de ultimele două zile, în care am consumat atâta energie pentru chestii asupra cărora, de fapt,  nu am nici un control.

Astăzi am fost la ecografia morfofetală. Şi am obţinut prima fotografie a Liei. În prima imagine pe care doamna doctor Brădeanu a prins-o pe monitor, Lia zâmbea. Desigur, nu ştie ea ce e ăla zâmbet, dar nouă aşa ni s-a părut, că zâmbeşte.

Am visat-o acum două nopţi, a fost pentru prima oară când a căpătat chip în visurile mele. Avea ochi albaştri-verzui, ca Laur, şi trăsăturile îi erau uşor feline. Era frumoasă, cum altfel. În visul meu nu zâmbea. Dar azi ne-a zâmbit. Chiar dacă nu a stat locului mai deloc, şi-a strâns pumnii şi s-a întors cu spatele, chiar dacă s-a aşezat mereu împotriva imaginii, Lia e bine. E vioaie, e bine crescută, toate sunt cum trebuie să fie la 23 de săptămâni, spre 24… Şi asta e mai mult decât suficient.

Iertaţi-ne că nu vă arătăm poza în sine, dar rămâneţi cu ideea asta: pe 9 decembrie, Lia zâmbea.

Related Posts

Share This

9 Comments

 1. Hehehe, ce frumos trebuie sa fi fost. In momentele mele low ma gandesc la toate fetele/doamnele/domnitele insarcinate pe care le cunosc si la emotia lor cand vorbesc despre bebelus, emotie care mi se transmite si mie. Si ma simt bine.

  De-abia astept sa o vedem pe Lia!

 2. Ce frumos!Sa inteleg ca de-acum este cu certitudine Lia.
  Sa te bucuri de sarcina in continuare si sa adunati zambete cat mai multe!

 3. mamabatranafarabraudelana

  sa aiba parte de cat mai multe zambete ! de care sa va bucurati si voi !

 4. Minunat!

 5. Felicitari! Sa creasca mare si frumoasa 🙂 sa fiti sanatoase amandoua!

 6. Nicoleta

  Fericire catre Fericire

 7. Ramona

  Eu in februarie am facut morfofetala (Alex e un voinic de 6 luni spre sapte acum) si imi aduc aminte cum statea, cu pumnisorii stransi aproape de fata, o pozitie pe care i-am recunoscut-o dupa ce s-a nascut si pe care o avea in timp ce dormea… Deci la mine la morfofetala de 24 sapt, puiul dormea 🙂
  Oricum, apoi l-a trezit dnul Dr. Ionescu, ca avea de “discutat” cu el si de bifat ce are, ce n-are. Din fericire le are pe toate!
  Muuulta sanatate tie si Liei si sa ai o sarcina usoara in continuare!

 8. 🙂 Tot ce conteaza este ca amandoua sunteti bine!

 9. LIV

  Abia astept sa o vad pe Lia! Cand am facut morfofetala insarcinata cu Luca, dl. dr. Iosup mucalit cum il stim, m-a intrebat inainte sa imi spuna ce port in burtica:” Cum o sa-l cheme?” Eu ma gandeam:” Oare incearca sa-mi spuna ca e baiat?”
  La Mara stiind ca dl. dr. are ochii buni, abia asteptam sa-mi puna intrebarea, care a intarziat nitel si mie mi s-a parut un veac. Si…ma intreaba:” cum ziceati ca o s-o cheme?”
  HALLELUJAH!

Privacy Policy