Lista destinatarilor scrisorilor de la Moș Crăciun

14 Dec 2011 by

Doamnelor și domnilor,

Vă mulțumim că v-ați jucat și anul acesta, cu noi, de-a scrisorile. Mare parte au ajuns deja la destinație, aștept, vă rog, feedback în scris. Mai am un singur plic pe biroul meu (LIV, adresa, pretty please!). Dacă puteți să ne trimiteți și o poză cu destinatarii, m-aș bucura.

Anul acesta, numele generozității a fost Paula.  Cele două donații pentru pușculița site-ului au venit din partea a două dintre prietenele mele, ambele numite Paula. Vă mulțumesc, dragă Paula, pentru donații. Pușculița e deschisă, în continuare, în tot timpul anului.

Mai jos, lista copiilor care trebuie să primească scrisori:

1. Alexia Maria Mandache

2. Andrei Octavian Tănase

3. Antonia Neumark

4. Benjamin Rainer Schauffele

5. Cristian David Rus

6. Cristian și Mihai Nicolaescu

7. Dalia și Vlad Modrogan

8. Dan Varga – primită

9. David și Serena Lăzăroiu

10. Elena Maria Păsărică

11. Ioana Păun – primită

12. Lavinia Talabă

13. Luca Ion Vîlciu

14. Maria Gorodea

15. Mihai Butea

16. Mihai Viktor Mutiș

17. Radu Olteanu

18. Raluca Bianca Țigănaș

19. Răzvan Gălățan

20. Ștefan Hoza

21. Ștefan Patentașu

22. Ștefan Stroe

23. Ștefan Ungureanu – primită

24. Bogdan Arian Șubredu

25. Natalia Ghosn

26. Rareș  Bălăuță

27. Radu Tincu

28. Runa, Mara și Radu Vasile

29. Rareș Deteșan

Dacă nu regăsiți numele copilului dumneavoastră pe această listă, dar sunteți siguri că ați trimis o scrisoare pe adresa ada @ injoaca.ro, vă rog să mă trageți de mânecă până mâine, să remediem situația în timp util. Dacă nu primiți scrisoarea până luni, 19 decembrie, scrieți-mi și vă trimit varianta electronică.

Xoxo

Secretara Moșului

 

 

Related Posts

Share This

16 Comments

 1. LIV

  “Andrisant” cunoscut, de acum!
  Multumim din suflet Mos Craciun iar secretarei dumitale…pupici nenumarati!

 2. Andreea

  Noi, noi am primit deja! A fost in extaz Stefan (U). Punem si poze pe mail, punem si 2 galbeni la pusculita Mosului. Doar sa ne scuzati intarzierea cauzata de covoare, carpe pe praf, serbare …
  Multumiri, draga Xoxo! 🙂

 3. Andreea

  Send!
  Dupa postarea de luni, am facut un calcul simplu in conditiile bunei functionari a Postei Romane si am ajuns la rezultatul ca miercuri aducem bradul si deracotiunile. Bifat brad, desprafuit deracotiuni si asteptat postarita! Calda, calda, am luat-o din mainele ei si ma bucuram ca un copil … Aaa, d-na, e pentru copil si are o stampila! Stiu, e de la secretara Mosului! :0 Asezat totul cu grija si ridicat una bucata copil de la camin! Inainte de asta am scuturat o carpa, care fusese sub un sac de faina, in fata usii! Pff! Doau maturi au facut sa para ca urme de intrus inzapezit!
  Copilul-detectiv verifica urmele, trece glont prin toata casa siiii extaz!
  Prima grija a fost sa desfaca scrisoarea. Inimoarele au fost delicioase si adunate cu grija pana la ultima bucatica. 4 au fost deja adjudecate – 2 d-nei de dimineata, 2 d-nei de dupa-amiaza!
  Urmatoarea impresie a fost ca Mosul a scris mult la scrisoarea lui … Si a cerut lecturarea ei. Mutrita ii mustacea la fiecare rand, iar poznele, usor trasate, au fost repede recunoscute. Incantarea lui si sclipirea ochisorilor nu poate fi redata in cuvinte!
  Multumim, Ada!
  Nu stiam ca in carticica lui Curcubeu ai ghicitori! Spunem raspunsul la ele, negresit!

 4. giani

  Buna…am primit si noi, dar mai e un pic pana ajunge la destinatar :), asteptam Craciunul

  o zi frumoasa si sanatate !

 5. Adina

  Multumiri multe Mosului si secretarei si mai multe multumiri. Am primit scrisorica ieri si nu stiu sigur care dintre noi a fost mai incantata: Bia pentru ca Mosul ii stie toti colegii de cresa sau eu, mamica, pentru ca e prima scrisorica primita de domnisoara noastra mica. Sa sti, Mosule, ca scrisoarea va fi asezata la loc de cinste, in cutia de amintiri.

 6. laurita

  Am primit si noi scrisorica de la Mos Taciun 🙂 cum spune Cristian..stelutele au fost de mare efect….noi o desfacem zilnic:) e deja ritual impachetatul stelutelor pe care le aduna tacticos de pe covor…revenim si noi cu poze 🙂

  multumesc ada pentru o asemenea scrisorica…ne abonam acum si pentru la anul.

 7. Am primit si noi scrisoarea si ne-am amuzat teribil. Danut e prea mic (2,5 ani) sa inteleaga exact ce e cu scrisoarea (pana acum nici nu stia ce e o scrisoare, ca noi primim doar facturi), dar a inteles ca se intampla ceva special. Cel mai mare succes l-au avut stelutele, cu care ne-am jucat ceva timp (le arunca in aer si striga yupiii). Din pacate a trebuit sa mai reduc din continutul scrisorii, ca am vrut sa ajung repede la partea in care Mosul ii spune lui Danut sa se culce mai devreme ca sa mearga in vis cu trenul expres la Mosu. Idee geniala si care m-a convins ca nimeni si nimic nu il poate determina pe Danut sa se culce mai devreme :))
  Una peste alta a fost o experienta amuzanta si memorabila si scrisoarea ajunge cu siguranta in dosarul cu amintiri al copilului. Multumim Mosului pentru creativitate si timpul depus.

  PS: Si renul de pe plic e de fapt Scooby Doo, sa stiti si voi!

 8. dan

  am primit scrisorile chiar de marti. imi cer scuze ca raspund asa de tirziu. noi inca nu le-am deschis, asteptam o zi libera sa ne putem stringe toti acasa si sa gustam pe indelete efectul minunat al scrisoricilor.
  multumim mult secretarei celei harnice care se ocupa de astfel de momente frumoase.

 9. ioana

  Si noi am primit ieri scrisoarea,lucrurile s-au desfasurat cam asa:am intrat in casa si i-am zis ca a primit un plic,ea foarte mirata a luat plicul si si-a citi numele,s-a gandit un pic si a zis repede”cred ca am primit o amenda de la politie”…dupa care si mai repede” sau nu,cred ca m-a dat in judecata T (colegul ei de banca)ca nu-l las sa ma tina de mana”:))…dupa care si-a revenit cand a vazut stampila…a deschis-o foarte emotionata si a citit-o in gand pe toata…imi pare rau ca nu i-am filmat expresia fetei si ochisorii cand o citea….a zambet cand a aflat ca si moshul avea probleme cu caligrafia,i-au dat lacrimile cand moshul i-a zis ca stie ca noua adresa a lui Leti este Raiul Cateilor si ca-i va duce un cadou…iar dupa ce a terminat-o a strans-o tare in brate si jumatate de ora a vorbit numai in soapta pentru ca moshul a rugat-o sa nu mai tipe la parinti!!!Si a decretat ca va purta mereu scrisoarea cu ea iar noaptea o va pune sub perna!!!Multumim mult secretarei moshului pentru clipele de bucurie daruite….trimitem si noi poze pe mail!

 10. Am primit si noi!! Urmeaza poza! Multumim din suflet.

 11. raluca

  Am primit si noi scrisorica! Multumim din suflet! A fost o incantare! Stelutele au fost de mare efect…le-a pus pe toate intr-un saculet rosu ca sa le daruiasca celor dragi…pana acum s-a indurat doar de 3…Mami, Tati si Bunica. 🙂
  Foarte incantata a fost ca Mosul ii cunoaste educatoarea, colegii si…problemele. 🙂
  Ne pozam cat de curand, si trimitem pe mail.

  (Raluca Mandache)

Privacy Policy