Live blogging: Azi demolăm baia

5 Jan 2010 by

M-am bucurat înainte de vreme. Până la urmă cea care-mi desenează continente pe perete e ţeava comună de apă caldă . Şi ce baie frumoasă aveam! Cea mai frumoasă baie din viaţa mea de om mare,  mai frumoasă decât aia de la mama de-acasă, care era roz…

Am scos tot ce era de scos, am pregătit şi patru plăci de faianţă în speranţa că poate le şi pune la loc meşterul.

Of. Wish me luck.

LE: 

– Aţi avut ghinion doamnă. Mâine e Boboteaza, nu lucrăm. Mai trec vineri. Vă iau două guri de vizitare… tăiem ţeava aia să nu se mai vadă aşa urât, punem dop acolo înainte de cotul ăla, o placă de faianţă tăiată aici frumos, zidim la loc şi gata. 100 de lei cu totul.

LE2:

Meşterul 1 a plecat. Au venit meşterii 2 şi 3. M1 a spart doar două plăci de faianţă. M2 şi M3 au mai spart încă două. Ca să aibă loc. Acum, prin găurile din perete sunt înmmânate tot felul de chestii, de la etajul 6 la 5. O pânză de flex. Un cleşte de cuie. Neluţu (Meşterul 4) e sus. Neluţu cred că e un fel de “Dorele”. M1 a criticat treaba făcută de cei ce au renovat această casă înainte de a mă muta eu aici.  M2 şi M3 râd pe înfundate de M1 care nu se pricepe, clar, a scos sifonul doamnei de la 7 şi a lăsat-o aşaaaa de trei zile. Şi nu era Sifonul. Nu, nu, era ţeava din perete!

LE3:

La 5.01 PM Taragotistul a început să repete. M2 şi M3 vor să mă determine să mă duc la vecinii de la 4 să le sugerez să schimbe ţeava şi la ei. Şi dacă n-au bani, cică să le zic că plătesc eu (wtf) şi mi se scade la întreţinere. Now, Really? Dacă nu, zice M2, lasă că ne mai vedem când vin să înlocuiesc ţeava mai jos. Oare conspiraţiile instalatorilor miros toate a flex?

Le4:

Da, şi deasupra canapelei vecinei de la 4 e aceeaşi pată ca la noi.  “Am crezut că trebuie să ţin tavanul cu mâna. Dar să ştiţi că pe noi ne-au inundat!”. Am simţit nevoia să intervin. S-a lămurit că nu eu am inundat-o. Da, ar vrea să i se înlocuiască şi ei ţeava, dar, vedeţi, M2 şi M3 nu au destulă ţeavă, n-au destule t-uri şi la magazin a închis la 4. Şi mâine e Boboteaza şi e închis peste tot. Şi nici la Valea Cascadelor, nici la Brico nu se găseşte ţeavă d-asta de care le trebuie lor. Deci se întorc vineri. Nu, n-au plecat.

Le5: Ok, ţeava se înlocuieşte vineri dimineaţă. Până la etajul 3. Argumentul suprem: “altfel vă inundă.”

End of part 1!


Related Posts

Tags

Share This

8 Comments

 1. Denisa

  Tinem pumnii!

 2. si eu, si eu

  am patit-o si eu, la jumatate de an dupa renovarea apartamentului, doar ca petele au ramas pe perete, varul a mai picat, dar macar s-a uscat
  renovam dupa ce trece criza 🙂

 3. Gata, a spart, am praf si-n ochi…

 4. Andreea Badran

  Deci de-acolo era praful in nas … acum am priceput!

 5. daca (mai) ai nevoie de un instalator, am niste prieteni in bucuresti care se ocupa cu asta…..

 6. vai, suna groaznic sa demolezi baia pe vremea asta! Mult noroc!

 7. ceska777

  Eu iti urez sa nu mai existe decat un part two s-apoi sa scapi forever de instalatori lu` peste!

Privacy Policy