Live well, love much, laugh often

24 Nov 2012 by

Azi am participat la un Secret Santa cu un grup de mămici, una mai faină ca alta. A fost minunat, deși cam pe fugă și n-am apucat să vorbesc cu nimeni. Am primit mai multe cadouri decât am dus și m-am simțit extraordinar de răsfățată. Nu mi se întâmplă des, așa că mulțumesc, doamnelor, sunteți grozave.

N-o să ghiciți niciodată ce  e în cutiuța aceasta:

Și dacă ghiciți, e suficient să-mi zâmbiți și eu am să știu că știți.

Vă spun doar că a fost un dar neașteptat, de la Cookie. Al doilea de felul ăsta. Sunt rari oamenii care țin minte lucruri despre tine deși poate nu-i vezi decât de 3 ori pe an. Mulțumesc, Cookie. Și Alinei îi mulțumesc pentru coronița de regină pe care deja mi-a confiscat-o Irina.

Și încă un ceva ce va fi mereu în casa mea, de la Ucenica Zânei, frumoasă și generoasă. Acum nu ne rămâne decât să umplem cu flori vasele astea frumoase și să facem exact cum scrie în ceramică. Să râdem des, să iubim mult, ca să trăim bine.

Ana, cd-urile sunt la Laur, le studiază de o jumătate de oră. Great Gift!

Aș vrea să vă mai spun doar că anul ăsta, cei ce primesc scrisorile de la mine vor găsi în plicul acela multă energie bună, de la spiridușii care nici nu știau până nu demult că sunt spiriduși. Și e frumos jocul ăsta.

Vor fi cu adevărat speciale.

Mâine vă arăt cum am făcut noi globuri cu zâne și zăpadă, nu e greu deloc.

Sâmbătă frumoasă în continuare și nu uitați că vă puteți trage-n chip la Foto Union.

 

 

Related Posts

Share This

Privacy Policy