Lucruri pe care doar Mamele le-ar face

7 Mar 2016 by

E 8 martie. E ziua femeii. Nu, e ziua Mamei. Nu, e Ziua Femeii.  E o sărbătoare comunistă. E o sărbătoare falsă. E o sărbătoare feministă.

Știți ceva?

În copilăria mea, 8 martie era Ziua Mamei. Punct.

Deci pe blogul meu, azi e Ziua Mamei.

Și-acum să vedem un video drăguț, din seria: The things we do for our children.

Se dă un mega cântăreț, un mega concert și o mamă.

Yup.

Și-acum să vedem ce mai face băiatul Sam.

QED

La mulți ani, surorilor mele întru nebunie, oboseală și așa mai departe.

Eu am intrat cu Irina pe Patinoar deși nu știam să patinez… Și am lăsat în urmă tot ce construisem în 20 de ani, ca ei să-i fie mai ușor. Și-acum tot pe un fel de patinoar sunt, fără să știu să patinez în continuare. Voi ce ați făcut (și n-ați fi crezut vreodată că sunteți în stare să faceți) pentru copiii voștri?

Related Posts

Tags

Share This

7 Comments

 1. Danaa

  Am inceput sa am curajul sa ma exprim, sa – mi spun parerea cand e vorba de copiii mei, eu care nu aveam curaj sa deschid gura.

  • Ada

   Mi se pare extraordinar sa te deschizi in felul asta si inteleg perfect efortul de care ai avut nevoie sa-ti iei inima in dinti! Felicitari!

 2. Danaa

  La multi ani mamica curajoasa!!

 3. vio

  Te citesc mai tarziu…adica nu chiar pe 8 martie..si ma intreb ce-am facut si nu credeam ca as putea face pana la Andrei..
  Am cantat tare si fals (desigur!) in parcuri. Impreuna cu el sau doar eu, cand el inca nu canta. Am cantat atat de tare si de fals incat, stiu eu sigur, multi au fugit de la locul de joaca unde ne gaseam:))
  Am latrat si m-am prefacut ca-s catel cand a vrut sa ne jucam de-a PawPatrol in Parcul Operei. Cu multi oameni in jur, parinti seriosi, care-si butonau tabletele-telefoanele in timp ce noi e alergam printre copaci ca sa salvam “orasul”.
  And..u know what? Mi-a placut foarte mult si o sa mai fac. Astea si multe altele. STIU SIGUR! 🙂

Privacy Policy