Lume, lume! Hai să ne tragem în chip.

16 May 2012 by

Cred că aţi mai văzut până acum campaniile publice ale celor de la Foto Union. Eu nu-i cunosc personal, dar îmi place spiritul lor. Am fost invitată recent de Bogdana să particip la campania dedicată copiilor, care va avea loc timp de o săptămână în perioada 1-8 iunie.

Între 1 şi 8 iunie 2012, studioul Foto Union se mută la showroom-ul eMAG din şoseaua Virtuţii 148 (staţia de metrou Crângaşi), acolo unde vă aşteptăm zilnic între orele 10.00 si 18.00.

Programările pentru şedinţele foto se pot face la numărul de telefon 0744.356.229 (Bogdana Dobre).
Dress code recomandat: pentru băieţi, pantaloni scurţi de culoare închisă şi cămaşă albă cu bretele, iar pentru fetiţe, fustă de culoare închisă şi bluză albă.
Portret de Copil este o campanie a Foto Union, în colaborare cu eMAG, EpsonMediHelp şi Nikon.
Puteţi ajunge la studioul foto amenajat în showroom-ul eMAG folosind următoarele mijloace de transport:
Metrou – staţia Crângaşi
Autobuz – Liniile 178 şi 601, statia Crângaşi
Tramvai – Linia 41, staţia Crângaşi
 
Să vă fie cu folos!
 
Şi încă o informaţie care sper să folosească, pe care am pescuit-o din grupul meu de mămici: Azi, Wizzair împlineşte opt ani şi face cinste cu 20% din costul oricărui bilet rezervat. Deci, dacă intenţionaţi să mergeţi pe undeva, acum e momentul să vă luaţi bilete. Nu uitaţi însă că la Wizzair politica de transport a bagajelor e destul de ciudăţică. Check it out anyway.

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. dan

    nu inteleg eu bine, e doar un loc unde te duci sa iti faci poze contra cost (care apropo cit e ca eu nu am vazut nimic despre bani)?

Privacy Policy