Magazinul pentru zâne

10 Dec 2008 by

Avem din ce în ce mai multe vizite dinspre domnul Google, via “costume pentru serbare”.
Am trecut iar pe lângă magazinul acela pricopsit, de care vă povesteam mai demult. Încă nu are firmă la stradă, dar am aflat că se va numi Fairy. Am intrat şi mi-am scăldat ochii, rochiţele sunt frumoase şi în realitate. Preţul este, aşa cum am estimat, în medie cam de 100 de euro de costum. Da, există piaţă şi pentru aceste preţuri, în România se poate vinde orice cu oricât.
Dacă m-aş putea lipsi acum de 100 de euro i-aş lua Irinei o rochie de bal doar de dragul de a-i vedea ochii. Dar sunt o mamă raţională.
Pe scurt: costumele sunt importate din Anglia. Orice fel de costum (greiere, spiriduş, tot ce vă mai trece prin minte) poate fi comandat cu 10 zile înainte de data la care vă trebuie, doamnele sună la centru şi comandă. Avantajul acestor magazine este că au importat şi conceptul de “orice e posibil” şi “nu există n-avem”. So, dacă aveţi bani şi vă plac pozele, mergeţi cu încredere că doamnele tocmai umpleau rafturile.

Acest post nu a fost plătit.

Related Posts

Tags

Share This

13 Comments

 1. Andreea Badran

  Unde zici ca-i magazinul?

 2. alina

  Ada, la recomandarea ta i-am luat Mariei filmul cu Tinkerbell și a fost extrem de încântată, iar eu de asemenea.
  Nu de alta, spre compensație că a primit de la nașa, de Moș Niculaie, another f… ing Barbie doll! 🙁 Ea le zice la toate “tanti”! 😀

  Așa că i-am cumpărat, pt ziua ei, un costumaș drăguț de fairy, nu f lucios și pompos, cred că va tropăi ca un căluț de bucurie, abia aștept!

 3. Ada Demirgian

  Andreea, magazinul e putin mai sus de catedrala Sf Iosif, pe partea stanga, spre calea victoriei. Sper sa am internet acasa in seara asta sa pot pune si pozele.

  alina, ma bucur:) sa pui poze.

 4. Andreea Badran

  Aha, merci. Poate ajung si eu pana la Craciun. Macar sa-mi arunc un ochi sa vad despre ce e vorba. Cred ca de preferat ar fi sa-mi las banii acasa nu? Asta ca sa nu fiu tentata …

 5. Ada Demirgian

  :)Cred ca Lana e cam mare pt rochiile alea.

 6. oana

  si eu, care vroiam sa intreb daca nu-s rochii de zane si pentru “copii” mai mari asa ca mine, ca daca nu aveam bani cand eram copil, macar acum sa-mi indeplinesc o fantezie de asta… eh, se pare ca am crescut prea mult sa mai fiu o zana…dar voi fi mireasa curand, si tot e bine…

 7. Ada Demirgian

  Oana, si miresele tot zane sunt!

 8. Ada Demirgian

  That’s it ladies! Enjoy.

 9. mamica de Sebastian

  Waw frumoase rochite,imi pare din ce in ce mai rau ca nu am si o fetita:((

 10. ana

  mie-mi pare bine ca n-am fete…imi goleau buzunarele 🙂

 11. Andreea Badran

  Ah, sa inteleg ca au costume numai pt. fetite? Adica numai zane? Printzi nu servesc? Sau altfel de personaje de poveste?
  Iti dai seama ca nu ma gandeam sa-i iau Lanei rochitza de zana …

 12. Ada Demirgian

  Andreea, au zis ca in secunda asta nu au pt. baieti dar sunt dispuse sa comande.

 13. Ada Demirgian

  ana, eu m-am dus inainte de salariu. sa fiu sigura ca nu fac vreo prostie.
  si-am fost demna ca un alcoolic c-un pahar de apa cu lamaie.

Privacy Policy