Mâine, la Promenada Mall, la 11

4 Dec 2015 by

Aveam așa de multe în plan, și pentru blog și pentru ai mei și pentru cei din jur, dar sunt călare pe un val uriaș și încerc foarte tare să nu mă duc la fund așa că vă rog să-mi scuzați incoerența.

Țin neapărat să nu las să treacă un eveniment important pentru mine și pentru o bună prietenă, de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase.

christian hopeMâine, sâmbătă, 5 decembrie, între orele 11 și 19, la Promenada Mall are loc un eveniment caritabil organizat de fundația Christian Hope. Vor fi spectacole de colinde și de teatru de păpuși, va fi un concert susținut de corul de copii Meloritm, vor fi ateliere de decorat turtă dulce și de scris scrisori către Moș Crăciun, dar mai important decât toate, fundația Christian Hope va face o colectă de cadouri pentru copii mai puțini norocoși decât ai voștri. Orice este bine venit: încălțăminte, îmbrăcăminte, jucării, dulciuri, orice credeți că poate bucura un suflet mic.

Știu că în fiecare decembrie trage toată lumea de voi și vă invită să fiți buni și recunoscători pentru ceea ce aveți și să vă gândiți și la cei mai săraci sau mai nefericiți. Probabil aveți deja organizațiile voastre caritabile. Ce vă rog eu e, dacă aveți drum prin Promenada, treceți și pe la evenimentele pe care Christian Hope le oferă cu bucurie celor din mall și poate puteți să și donați ceva.

Vă mulțumesc în numele fundației și al prietenei mele și al meu personal și mai ales, mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea și bucuria cu care vă întoarceți de atâția ani pe blogul meu.

Să aveți o sâmbătă frumoasa.

 

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy