Market Research

3 Oct 2008 by

Pentru că ne apropiem cu paşi mari de finalizarea primei serii de şapte poveşti ilustrate, v-aş ruga sa completaţi chestionarul din stânga. Încerc să găsesc cea mai bună soluţie de a vă oferi poveştile într-o variantă cât mai apropiată de o carte clasică. Aştept cu interes şi eventuale precomenzi la adresa de mail drafiricel@gmail.com

Partea a doua:
LE: 15 cititori au spus că vor cartea în format clasic. 7 au spus că preferă un pdf pe care să şi-l printeze.
Deduc că am minim 22 de cititori. Pe vreo cinci îi ştiu. Pe restul mi-ar plăcea să-i cunosc. Deci, jos măştile… Cine citeşte pe-aici?

Related Posts

Tags

Share This

15 Comments

 1. Petraluca

  Ar fi mare pacat ca aceste minunate povesti si aceste ilustratii sa nu devina o carticica de tinut in maini mititele si de citit de mamici pentru puiuti mici sau chiar de copii… Firicel le va fi draga tuturor. M-as bucura sa o am eu si m-as bucura si sa o pot darui altor copii (poate chiar de Craciunul care se apropie).
  Mult succes Ada. Firicel va fi celebra (de fapt e deja 🙂 )

 2. Anonymous

  Va rog mult publicati cartea, cred ca orice editura ar fi incantata sa va publice, fie si numai pentru povestea cu ciocolata, sa nu mai zic de imagini, adevarate picturi. Nu merge votul, incerc sa tot apas si nu apare nimic. Adriana va pupa, si eu la fel.

 3. Ada Demirgian

  Imi tot fac curaj sa ma duc la editura compania. Pentru ca o cunosc pe doamna Adina Keneres si mi se pare ca i-ar placea de domnisoara noastra. Dar mai astept sa am un pdf final, sa aiba cap si coada, (coperta 1 si 2 adica) sa o termin de puricat, sa ma duc cu inima usoara.
  Am emotii. Domnisoara asta e a mea si mi-e draga si m-as bucura sa iasa chiar carticica frumos legata. Daca n-o sa se poata, am un amic la Bistrita care are tipografie:) Ma gandeam sa-i scriu. Mihai R., daca treci pe-aici si-ti surade ideea, poate-mi dai un mail.

 4. Anonymous

  DA! Ar fi o carte minunata…O carte cu coperti groase, moi…numai buna de tinuta in manutele fetitelor in fiecare seara.
  Mie imi plac mult povestile si diseara i le voi citi di fetitei mele.
  Mult succes Ada.

  Andreea Dascalescu

 5. Ada Demirgian

  Multumesc Andreea:)

 6. mamica de Sebastian

  Sincer si mie mi-ar place sa o tin in miini pe Domnishoara Firicel,sa o mingii si sa-i spun noapte buna.Deci nr celor cu varianta clasica,de carte se mareste:)

 7. Ruxandra

  Si noi, si noi. Eu ii fac lui Bianca o adevarata biblioteca cu tot felul de carticele, insa le iubesc pe cele cu coperti cartonate :), iar Firicel este superba !

 8. Irina

  Si noi, si noi … adica Maria si mami Irina … chiar daca avem 6 ani (si povestile sunt pentru copii de pana la 4 ani), dar ne plac si ne-ar placea sa le avem in biblioteca

 9. Irina

  PS: Mami Irina stie o tipografie unde se pot imprima si tiraje mici.
  Ada, daca esti interesata, te rog sa ma contactezi si discutam.

 10. Ada Demirgian

  Mami Irina, da-mi un mail cu adresa ta pe drafiricel@gmail.com.
  Merci!

 11. andru

  Si noi cititm! Una e fetita mea, inca mica, abia un an… Dar biblioteca ei se tot largeste, ba carticele pentru acum, ba pentru mai tarziu. Asa incat tare ne-ar placea s-o asezam pe Firicel pe rafturile Unei, sa-i fie la indemana cand e in cautare de ceva frumos!

 12. Nina T.

  Si noi, si noi vrem cartea, Anda ! Cu autograf ! 🙂
  E de vis !

 13. Ada Demirgian

  Ok, deci trebuie sa tiparim mai mult de 25 de exemplare, e clar:)

 14. GERMINA

  Si eu vreau cartea.

 15. adra_bell

  Si eu!

Privacy Policy