Mi-am pus verigheta-n cui, măi…

18 Feb 2013 by

 Tristă tare dimineaţa asta, a trebuit să-mi dau jos verigheta de pe inelar şi s-o pun în cutiuţa ei. Port pe dreapta ceasul şi inelul de la nuntă. Asta e… Decât să se blocheze circulaţia, mai bine fără verighetă pe termen scurt. Azi incerc sa bifez un neurolog între două interviuri, mâine sunt la Fundeni cu Papan, îi montăm stenturi, deci dacă e pustiu pe aci, e motivat.  

Dar să trecem la oile noastre:

Gaşca Zurli organizează un mega-spectacol pe 23.02 la Cinema Pro, la ora 11.

Am avut de dat trei invitaţii. Le-am dat. Vizionare plăcută.

Pentru atelierul de sâmbăta asta, ca de obicei trimiteţi, vă rog, mail pe adresa cunoscută (ada la injoaca punct ro), dacă puteţi cât mai din timp, sâmbăta trecută am avut dintr-un noroc chior suficiente semne de carte. În meniu: pentru pici, Luna Betiluna, pentru mai mari sper să descoperim cum am inventat fiecare dintre noi roata. Am avut sâmbăta trecută un Filip şi un Felix la atelier, m-au lăsat cu gura căscată. Super povestitori…

Sooo rezervaţi-vă locul, fie la Zurli, fie la atelier, se întâmplă chestii, oameni buni, nu ne împiedicăm noi de un nerv ulnar, nu?

Related Posts

Tags

Share This

12 Comments

 1. hei,big hug,sanatate,va fi bine,neurologul te va descilci cu siguranta !

 2. Macrina

  Sanatate multa si count us in pt Zurli

 3. lidia

  Multa sanatate! neinscriem si noi pt Zurli

 4. Daniela

  eu vreau o invitatie:0 Multumesc

 5. Daniela

  Eu nu stiu cum se face. Este prima data. Vin direct acolo cu copilul si ridic invitatia de la intrare? Imi iau si un buletin, ceva ? Multumesc frumos.

 6. ela

  Ca sa vezi ce coincidenta, de cateva zile ma doare si pe mine destul de tare mana stanga, am avut furnicaturi, amorteala in degetul mijlociu, acum ma doare destul de tare aratatorul si e inflamat….m-ai pus pe ganduri, nici nu stiam de afcetiunea asta! Cei drept, si eu sunt nevoita sa petrec cam 8 ore/zi la tastatura si mouse, nici nu-i de mirare….

Privacy Policy