Miruna și Arianna, un fel de nepoate…

7 Jun 2013 by

bullet_arianna_1… de verișoară, dar tot în familia mea, cumva.

Povesteam mai zilele trecute, tare împăunându-mă eu, despre amorul la primă auzire între echipa ReadForward și subsemnata și cum cel mai fain compliment profesional pe care mi-l putea face cineva a fost deja făcut. A venit vremea să vă povestesc mai multe despre acest nou capitol din viața mea.

Doamnelor și domnilor, azi vă prezint două domnișoare din familia ReadForward:

Domnișoara Arianna

E bolnăvioară și singură acasă și nici pisica n-o mai amuză. Noroc că mereu în preajma copiilor sunt ființe magice gata să le însoțească în călătorii fantastice. Dacă vă place cum spun povești, sper să vă placă și povestea Ariannei și a Domnului Batistuță. O puteți invita la voi acasă, dar trebuie să-i plătiți biletul de avion. 1,99 USD, mai nimic, pentru câte lucruri faine se întâmplă în povestea cu pricina.

Merge brici și pe iphone, Lia se amuză foarte tare că mama se aude din difuzoare și se întâmplă și atâtea chestii minunate pe ecran. O poveste pentru domnițe între 2 și 7 ani, după părerea Irinei care a privit-o pe Arianna cam cu indiferență. Desigur, ea a ajuns deja la Legendele Olimpului,  Zeii. Acum discutăm despre Heracle și alți greci. Dar nu înseamnă că refuză să se joace și cu Arianna ori de câte ori îmi prinde telefonul.

 

Bullet-mirunaPe domnișoara Miruna nu mi-o pot revendica decât ca pe o vecină de raft în AppStore.  Miruna este o fetiță care se plictisește și care vrea ca bunica să se joace cu ea. Bunica o provoacă însă să-și facă o jucărie nouă cu ce mai are prin casă – lingură de lemn, lipici, lână. Cu ajutorul celui care se joacă, Miruna face o păpușă.

Miruna e mai degrabă personaj principal într-un joc, nu într-o poveste. E simpatică și curioasă, o poți ajuta să afle tot felul de chestii, dar, cel mai important, înveți cu ea să faci jucării din ce există prin casă. Și asta mi se pare minunat, pentru că ai noștri tineri s-au cam obișnuit cu “de-a gata”. Miruna poate fi invitată și pe Samsung, chiar gratis, pe iphone/ipad costă fabuloasa sumă de 0.99 USD.

Fetele mele, și ele, prin alianță.

Să vă jucați frumos!

Drag,

Ada

 

Readforward oferă patru coduri promo pentru cititorii blogului În Joacă. Așadar primii 4 care lasă un mesaj aici o primesc pe Arianna. Din partea Caselor.

Related Posts

Share This

10 Comments

 1. Dragute si fetele astea :). Desi am si eu doua, mi-ar placea sa iau acasa una…

 2. Paula

  Ada, pot sa capat si eu o ‘surioara’ pentru Lavinia? Multam :-).

 3. Simona

  Arianna se imprieteneste si cu baietii?

 4. Anaid

  Ada,gratie tie mergem la atelierul de trenulete.o vrem si pe Arianna.multumim!

 5. dan

  Nu am reusit sa descarc aplicatia Miruna pe samsung. Gresesc undeva?

Privacy Policy