Miscellanea

25 May 2011 by

Se întâmplă multe chestii, ușor fără legătură una cu cealaltă, dar demne de notat, la capitolul “Mare e grădina lui Dumnezeu și misterioase sunt căile Sale (ale grădinii)…” Aceste chestii nu se leagă armonios, așa că o s-o luăm inginerește, pe puncte.

Mai întâi, chestiile utile:

 • Am descoperit un site care face etichete pentru hainele copiilor. E util dacă vă pregătiți de grădi sau v-ați plictisit să vă dispară jucăriile la nisipar.
 • Mi-am scăldat ochii cu niște poze superbe de bebeluși nou născuți, merci, Alina!
 • Am trecut pe la Mio Bio de unde mi-am cumpărat o sticluță mică de Ulei de Argan (nu mă dau în vânt după el, am descoperit după trei zile de utilizare) și săpunele de Marsilia (astea îmi plac). Tot la Mio Bio era să-mi uit telefonul pe tejghea (l-am uitat de-a dreptul, m-am prins abia în Romană) și o domnișoară drăguță a alergat după mine pe stradă ca să mi-l dea. Kudos, Mio Bio!
 • La Kaufland am găsit rubarbă, aviz amatorilor de bucătăreală.

Acum fluturași:

 • Am aflat că există prieteni care vin la tine acasă și-ți fac prăjituri, numa așa, de drag și de răsfăț. Și-am oftat. Prietenele mele lucrează toate, n-au timp de făcut prăjituri pe la casele altora, dar ce frumos trebuie să fie…
 • Acum câteva zile o domnișoară a găsit un trandafir prins sub ștergătorul mașinii sale și a zâmbit. A văzut-o Laur și mi-a povestit. I-am zis a, ce frumos, eu de ce nu găsesc un trandafir sub ștergător… Pe urmă mi-am dat seama că mașina fiind mai mult la el, eu ar trebui să-i pun lui un trandafir sub ștergător. A zis că nu-i trebuie, se trezește zilnic lângă trandafir. Poet… Dar tot rămân la ideea mea, e frumos să afli că se mai fac și astfel de gesturi, semn că nu ne-am abrutizat chiar toți.
 • Lala ne-a desenat invitația electronică pentru botezul Liei. E frumoasă și puteți vedea aici modelul. Merci, Lala!
 • Un bun si vechi coleg de facultate vrea să strângă un cufăr cu jucării. Poate-l ajutați.

Și domestice:

 • Miss are în curând două reprezentații de dans, între care una la Afi Cotroceni.
 • Mititica a crescut, nu mai încape în body-urile de nou născut și tocmai termină primul pachet de pampers nr. 2. Zboară timpul…

Have a nice day!

 

LE: Și, a propos de gesturi frumoase și romantice, dacă vreți, puteți să-i spuneți “La mulți ani!” Irinei, pe blogul Inei .

 

Related Posts

Tags

Share This

8 Comments

 1. Bag seama ca ai o viata destul de activa: Mio Bio, Kaufland. Deci te plimbi si mai vrei si prajituri la domiciliu si flori sub stergator? Adevarul e ca si eu as vrea, macar o floricica, una mica. Ma duc sa dau comanda la barbat:))

  • Pe la Mio Bio am trecut cand am iesit de la controlul de 6 saptamani. La kaufland am ajuns ca deh, tre sa mai facem si cumparaturi:) si-uite-asa… Cat despre prajituri la domiciliu si flori, cui nu-i plac??

 2. Lala

  Cu multa placere Ada!

 3. Si eu aveam o boala sa cumpar ulei de argan, mi-a trecut, cat despre prietenele care fac prajituri bune, si la tine acasa, da exista:D si tare le mai multumesc.

 4. Ahhh… site-ul cu etichetele a venit la marele fix!
  Multumesc!

 5. my dear, prietena mea care-mi face prajituri lucreaza intr-o agentie. tot ce-ai vazut a fost executat dupa program, si livrat asa, in jur de miezul noptii. nu de plictiseala cocea draga de ea, ci din multa dragoste pentru mine, sfidand oboseala orelor lungi de birou:)

Trackbacks/Pingbacks

 1. bruschete cu ridichi si mozzarella — easy peasy - [...] mai, stiu, sunt cea mai norocoasa. Cum zicea si Ada, e mare chestie sa ai prieteni care vin sa-ti…
Privacy Policy