Mom Business: Haine ingenioase pentru alăptat discret

13 Jul 2012 by

Tocmai ce s-a ridicat de pe canapeaua din biroul meu Iulia. Trebuia să vină de la cinci, dar a ajuns abia la opt şi jumătate. E plecată de acasă de azi dimineaţă. Mai întâi a fost la serviciu, apoi la contabilă, apoi la câteva cliente şi abia la urmă a venit la noi.

Iulia face haine pentru alăptare discretă. A adus în seara asta vreo zece modele, fiecare croite cu alt sistem, mai de toată ziua, mai de stat prin casă, mai de mers la o ocazie. Am pipăit materialele şi m-am extaziat în faţa sistemelor care fac posibilă alăptarea discretă. Unul se dă la o parte, altul se ridică, celălalt se lasă în jos, dincolo se dă în cealaltă parte, aici se deznoadă fundiţa… Nici nu m-aş fi gândit la atâtea moduri de a da deoparte textilele în beneficiul pruncului, fără a atrage atenţia asistenţei în mod deosebit. Eu sunt pentru alăptare în public, dar pentru o alăptare discretă şi m-aş fi bucurat să am aşa ceva în garderobă anul trecut pe vremea asta.

– Unde ai fost când alăptam? am întrebat-o, cu o ciudă greu de descris.

– Lasă, a zis, la următorul.

– Niiiiiiici nu mă gândeeeesc!

Respect foarte mult spiritul Iuliei. Vineri seara, pe caniculă a străbătut oraşul ea însăşi ca să-şi prezinte lucruşoarele. Bravo, Iulia!

Vă recomand hainele ei, sunt cusute cu grijă, materialele sunt de bună calitate şi preţul nu răsplăteşte în totalitate ingeniozitatea modelelor.  Dacă încă alăptaţi şi vă trebuie o rochie de ocazie, sau v-aţi săturat de bluzele vândute în marile magazine, încercaţi şi micul boutique al Iuliei.

1 Comment

  1. ceska777

    Dar postarea vine la timp pentru sora mea si nepotul meu, multumesc.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Calendarul de Advent 2012 și un adevărat Maraton de Giveaway | In joaca - [...] s-a înscris pe lista mea de sponsori a fost Iulia de la Eu și bebe, despre care v-am mai…
Privacy Policy