Movie and a dinner

15 Nov 2008 by

Azi avem musafiri. Cavalerul Luca a venit cu “Pisicile aristocrate”. Dublate în limba română. O minune colecţia asta de clasice de la Disney, traduse şi dublate de actori români. Tot de la Luca am văzut şi Peter Pann. Sunt minunate de făcut cadou de Crăciun:)
Tăticul Irinei face clătite. Supa de pui e pe foc. Şi nici nu ne pasă de frigul şi ceaţa de-afară. Avem până şi popcorn!

Related Posts

Tags

Share This

8 Comments

 1. Andreea Badran

  Da, asa este …e foarte frumoasa colectia de desene animate. Si noi el avem pe toate si Rayan se uita mereu cu mare placere la ele. Pe unele le stie pe de rost deja. Iar eu ma bucur ca-l pot directiona catre genul asta de desene animate si nu cele pe care le vezi acum pe Jetix, Catoon Network etc si care sunt horror.

 2. Raluca Enescu

  Cat de suppppper e desenul ala ;;) Mai tineti minte gastele alea doua si pe unchiul lor Charlie? (Charlie parca era…)

 3. mamica de Sebastian

  Si noi sintem fani Disnei.
  Ce dulci sint cei doi prieteni cum se uita fermecati la film

 4. Ada Demirgian

  Raluca, ieri Luca a zis că el e gâsca aia cu pălărie albastră. Şi Irina, ţop, ea e aia cu pălărie roz!

 5. Ada Demirgian

  @Andreea: dacă-s dublate în română, facem schimb? Am nişte dvd-uri cu Sandocan dacă te interesează. Şi cu cei trei muşchetari:)

 6. Ada Demirgian

  @florina: nu s-au mişcat până la final. Luca mai văzuse filmul şi i-l explica şi Irinei: “şi-acuma pisicile se iau după gâşte…”

 7. Andreea Badran

  Hmmm … nu cred ca sunt dublate. Sunt subtitrate cred. Noi le vedem mereu in engleza, dar stiu ca au si optiunea de a alege limba romana. Uite, chiar o sa verific ca sa nu spun prostii. Ruxi (o gasesti pe blogul meu, si pe ea, dar si link-ul la blogul cu pricina) a facut un blog special, pentru noi, in care a pus zeci de desene animate, inclusiv pe cele de la Disney. Poti downloada de-acolo ce vrei. Cred insa ca si alea sunt in engleza, nu stiu insa sigur. Verifica si daca nu corespund, iti imprumutam cu placere ce avem noi.

 8. alina

  Of, tare sunt dulci așa lipiți unul de altul! Are și Maria un băiețel prieten, din păcate ne vedem rar …

Privacy Policy