Movie Night la școală

7 Mar 2015 by

Din când în când, în sala de sport de la școala Irinei se dă film. 2 dolari intrarea, 1 dolar apa și popcorn-ul, 25 de cenți brățările luminoase.

Banii intră în fondul Consiliului de Părinți, care contribuie la cheltuielile cu orele de patinaj, înot, schi și alte activități d-astea extra-școlare.

Copiii vin cu păturica, pernuța, jucăria preferată, papucei, unii chiar în pijamale. Pun păturicile pe saltele și, teoretic, se uită împreună la desene. Practic, toți au văzut filmul înainte.

Aseară n-au văzut Lego Movie. Erau ocupați să se fugărească pe întuneric, ghidându-se după brățările luminoase. Abia la sfârșitul filmului au părut brusc interesați toți, poate unde și obosiseră de atâta mișcare.

A fost o experiență interesantă, în special pentru Lia, care e tare dornică să se ducă la școala Irinei. Cu ocazia asta am aflat că Irina e superstar la grădiniță, unde voluntariază din când în când, se duce în pauza de prânz să ajute la supraveghere. Are lipici la pici, se bat pe ea și se supără tare dacă nu stă Irina și la masa lor un pic.

Tot Irina s-a plictisit de Lego Movie la un moment dat și când i-am propus să meargă acasă a zis ca n-ar fi fair față de Lia.

Ce să mai zic. În momente de-astea mă gândesc că e mișto să fii mamă. proiect istorie antica

Urmează un mega proiect cu civilizațiile antice.

Deja mă bucur că are vacanță, pentru că avem de mers la bibliotecă.

Despre Lia, aflați că la playschool face yoga și franceză. Mhm, da, chiar așa. În timpul liber învață să citească.

 

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy