Muzica Tacticoasă și ziarul de fiecare dimineață

4 Mar 2011 by

– Laur, îmi cânți muzică de-aia tacticoasă?

– Cum adică muzică tacticoasă, măi, Irina, ce e aia?

– De-aia de ascultat așa, după ce mănânci…

 

Îi place Andrieș. Am plimbat-o aseară prin tot repertoriul nostru din cântecele lui. N-a înțeles cum adică nu exista cașcaval decât la telejurnal. Laur cântă frumos, are o voce blândă și caldă, potrivită pentru cântat pe lângă chitară, am descoperit cu această ocazie. Irina a început să redea aproape fidel linia melodică a cântecelor pe care le ascultă. Abia aștept să văd ce va mai născoci în domeniul ăsta.

În plus, are o nouă pasiune. Pregătește ziarul de dimineață pentru Laur. Eu fac prima pagină. Ea se ocupă de ilustrația grafică. Eu scriu articolul de fond, meteo și horoscopul. Ea scrie paginile 2-3, în funcție de cât timp are la dispoziție. Astăzi, evenimentul zilei e că mergem în vizită la mama lui Laur. La meteo scrie că nu e real ceea ce se vede pe fereastră, iar la horoscop, ei bine, astăzi leilor le merge totul din plin. Articolul cel mai interesant, însă, este al Irinei. Un monstru a ajuns în Africa și trebuie să-l prindem. Iată și fotografia lui! Fotograful n-a supraviețuit fotografiei (a fost concluzia lui Laur).

E grozav să ai copii creativi, chit că asta presupune să-ți trezești propria creativitate de dimineață, de foarte devreme.

O zi bună!

 

 

 

LE: Nu vă speriați de ce e afară, mai bine fredonați I am the spring!

 

Related Posts

Tags

Share This

7 Comments

 1. ceska777

  Ei, la noi chiar e spring! Cu soare cald de au iesit soparlele. Si desi sunt pana maine in CM ies in livada mai incolo… sa admir brandusele albastre, aproape mov…

  • poza. altfel nu te cred:)

  • ceska777

   Ei, daca ma provoci! Chem soferul (nu pot sa urc dealul pe bicicleta ca ma rupe tusea la efort) daca e disponibil si fugim in livada sa vanam soparle cu camera, si branduse si ce o mai misca. Daca nu, vin cu dovada maine ca la asa vreme am zis sa punem de un grill….

 2. Felicitari pentru initiativa cu ziarul de dimineata. 🙂 Imi pare o idee super!!

 3. ceska777

  Hai sa imi fac curaj sa fac reclamatie: stii ce ma “deranjeaza” aici pe blog? Ca de exemplu nu pot naviga din post in post. Adica la finalul unei postari sa pot opta next/older post. Si mai era ceva da nu-mi mai aduc aminte acum…

  • Specialistii nostri au plecat urechea la reclamatia Dvs. si au adaugat link-uri catre posturile vecine articolului afisat curent. Link-urile se afla la sfarsitul articolului, dupa caseta pentru comentariu nou. Daca le doriti asezate mai sus, dati de stire si ii vom chema duminica la lucru ca sa rezolve.

   Multumim de sugestie!

Privacy Policy