N-am să mă mai gândesc la tine.

26 May 2014 by

mareaAm să te ignor, n-o să-mi mai fac bagajele în gând, nici n-o să mai încerc să îmi aduc aminte pe unde se iese pe autostradă, n-am să mai plănuiesc banii de cafele, n-am să mai socotesc de câți litri de benzină am nevoie ca să ajung la tine, n-am să mai visez să te găsesc fără de nimeni altcineva prin preajmă, n-o să mai jinduiesc să te am doar pentru mine.

Aleg să nu mai număr orele, pentru că dorul de tine e tot ce-mi lipsea. Senzația asta de apăsare, lipsa acută de aer care îmi strivește plămânii, mirosurile de asfalt și cauciuc încins, oamenii care mă apostrofează când dau prioritate ălora care n-au dreptul să treacă dar s-au băgat prea în față și ce să le mai faci, îi lași, sau cei ce îmi închid ușile în nas pentru că au trecut 4 minute peste ora închiderii și țipă la mine mut, de dincolo de pereții de sticlă că mai sunt și alte oficii poștale, și în sus, și în jos și drept înainte și două stații mai încolo, calendarul lunii ce vine înroșit de 19 semne de exclamare ce se încalecă, unele peste altele, graba, cele câteva minute cruciale peste ora 7 pe care dacă le pierd, ratez ocazia să merg civilizat pe bulevardul Carol… Toate astea, toate astea mă fac să vreau să strig: apă! apă! apă, vă rog, că mor.

Și-mi iau aminte și spun lasă, Ada, nu gândi urât, blonda din intersecție nu s-a prins că se face coloană dacă iese așa de mult în față și doamna aia isterică de la Poștă o fi fost acolo de la șapte dimineața și nu mai avea timp și de recomandata ta și ce dacă, ai trimis plicul la timp, hai, încă puțin, până vineri și vineri o să fie bine, de vineri până luni o să fie biiiiiineeeeee.

Doar nu te mai gândi. Nu-ți dori prea tare, nu lăsa și ispita asta să te chinuie, sunt destule altele pe care să le macini în gând, ai la ce te gândi. Haide, scrie.

 

2mai

marți, 8.30 înregistrare

miercuri 8.30 interviu

joi deadline pt duminică

marți 3 iunie 8.30 înregistrare

joi 5 iunie subiect ?

vineri 6 iunie deadline 1, deadline 2, live

marți 10 iunie 8.30 deadline la zi

joi 12 iunie subiect?

vineri 13 deadline pt 15

16 iunie live

17 iunie deadline la zi

19 iunie live + subiect?

20 iunie deadline la zi + deadline pt duminică

23 iunie live seara

26 iunie subiect?

26 iunie aeroport

 

29 iunie dezbatere + MM?

 

 

Vezi, nu mă mai gândesc la tine. Dar vineri vin, mă aștepți, da? N-o să te tulburăm, frumoaso, e doar o vizită scurtă, de încărcat sufletul pentru ce urmează.

Drag,

Ada

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Share This

5 Comments

 1. Lizi

  Cum sa nu te astepte Ada, cum ar putea :).Iti va da briza, culoare, catec, liniste, orizont, mangaiere, departare, rasete, melancolie si asa va potoli un strop focul interior.Doamne ce dor ai adus in mine, ce vis dorit a se implini…Zile frumoase, zile cu spor, zile cum iti sunt de folos sa ai parte!

  • Ada

   Doamne-ajuta sa nu se imbolnaveasca nici un copil si sa fie totul bine.

   • mamabatranafarabraudelana

    Ia cu tine si gandurile mele bune pentru voi !

 2. mmmmm … I can smell IT! 🙂

Privacy Policy